“Harga Diri Aku Dipijak-Pijak” – Aktres Masih Belum Sedia Maafkan Bekas Suami

Bekas isteri kepada pelakon Galih Ginanjar, Fairuz A. Rafiq masih belum bersedia untuk menerima permohonan maaf berhubung hi1naan yang diterimanya sebelum ini.

Fairuz yang menerima sepucuk surat permohonan maaf dari Galih mempertikaikan mengapa tindakan tersebut tidak dilakukan terlebih awal.

“Selama ini aku diz@alimi, selama ini aku dipij1ak-pijak harga diri aku sebagai seorang perempuan, selama ini aku berusaha untuk diam,” katanya memetik laporan Liputan 6 semalam.

Sambil menangis, Fairuz tertanya masih menyimpan rasa sa@kit hati terhadap tindakan bekas suaminya itu yang menjadikan isu kmaluan berbau ikan masin sebagai bahan kandungan video Youtuber Rey Utami dan Pablo Benua.

“Kalian tidak tahu apa yang saya rasakan. Aku berusaha untuk kuat demi anak-anak dan mama.

“Apabila sudah jadi begini baru minta maaf meny3esal, jadi sebelum ini kemana? Kerana kalian tidak tahu apa yang aku rasakan,” tambah Fairuz.

Galih, Rey dan Pablo masih berada dalam t@hanan pihak berkuasa untuk dibi1carakan.

p/s: Semoga kemelut yang melanda mereka dapat menjumpai jalan penyelesaian. Kesian tengok anak-anak mereka membesar dalam keadaan kedua orang tua berg@duh kerana isu-isu begini

Apa kata anda? Kongsikan bersama kami 

Sumber: Liputan 6

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Harga Diri Aku Dipijak-Pijak” – Aktres Masih Belum Sedia Maafkan Bekas Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*