Keluarga Mahu Pemb3edahan SlASAT Untuk Kali Kedua, ini respond pihak polis

Dikatakan IBU bapa remaja Ireland, Nora Anne Quoirin, 15, dilapor mungkin meminta bedah sias4t kedua dilakukan terhadap may4t anak mereka itu.

Memetik laporan dari portal Daily Mirror, Maebh Jaseprine Quoirin, 45 dan Sebastian Marie Philipe, 47, dia sedang membincangkan perkara itu bagi memastikan ahli pat0l0gi tidak terlepas sebarang bukti yang boleh dikaitkan dengan kemat1an Nora Anne.

Lap0oran Daily Mirror menyebut sumber sebagai berkata, mereka mungkin meminta bedah siassat diadakan di Britain atau Perancis di mana siassatan polis berhubung kes tersebut masih diteruskan.

Katanya “Mereka sedang membincangkan dan sedang menunggu laporan DN4, sel stem dan toksikol0gi sebelum membuat keputusan,” kata sumber itu.

Jasad Nora Anne ditemukan kira-kira pukul 1.57 petang Selasa lalu oleh sekumpulan pendaki yang menyertai operasi SAR kira-kira 2.5 kilometer dari lokasi dia dilaporkan hilang sejak 4 Ogos lalu. sumber : Sinar Harian

Sementara itu, Jasad Nora Anne Quoirin sudah dituntut dan dipercayai dibawa ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop ketika dihubungi, mengesahkan perkara itu selepas menerima maklumat daripada pihak h0sp1tal.

“Saya dimaklumkan (may4t Nora Anne) dah tuntut…Baru sahaja.

“Difahamkan dibawa ke KLIA,” katanya.

Sebuah van berwarna kelabu tiba di Jabatan Perubatan F0rensik Hospital Tuanku Ja’afar Seremban (HTJS), jam 12.38 tengah malam.

Beberapa individu dipercayai bukan ahli keluarga turut hadir.

Mereka kemudian telah membawa turun sebuah keranda sebelum membawa keluar semula keranda itu beberapa minit kemudian dan meletakkan ke dalam van.

Van itu dilihat berlalu terus meninggalkan HTJS tepat jam 12.42 tengah malam.

Pada waktu itu, dikatakan ahli keluarga Nora Anne tidak kelihatan ketika proses menuntut may4t itu.

Jasad Nora Anne ditemui di lurah kira-kira 2.5 kilometer dari resort penginapan keluarganya oleh pendaki yang menyertai operasi mencari dan menyelamat (SAR) pada Selasa lalu selepas mangs4 dilaporkan hilang sejak 4 Ogos lalu.

Kelmarin, keputusan bedah siassat Nora Anne didapati punca kemat1an disebabkan keboc0ran usvs akibat tidak makan dalam tempoh panjang dan te3kanan

P/s: Semoga keluarga Nora Anne tabah menghadapai dugaan ini

Apa kata anda? Kongsikan bersama kam

Sumber : HarianMetro

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Keluarga Mahu Pemb3edahan SlASAT Untuk Kali Kedua, ini respond pihak polis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*