Kepala disyaki milik dua beranak akhirnya ditemui, ini jaminan Pihak Polis

Media sosial ge3mpar apabila viral penemuan bahagian ma@yat ma@ngsa dua beranak dipercayai dipoto0ng kepada 8 bahagian di kawasan semak Kampung Ladang, Krubong, Melaka pada Khamis. Apa yang lebih menge3jutkan, hanya bahagian b@adan dipercayai dua orang dijumpai tanpa kepa@la.

Dua kepala ditemui

Dua kepala dipercayai milik anak dan ibu yang dilaporkan dibuvnuh setelah penemuan lapan bahagian anggota badan manusia pada Khamis. Walaubagaimanapun, pihak polis belum mengesahkan perkara terbabit termasuk lokasi penemuan.

Lapor Astro Awani, Ketua Polis Melaka, Datuk Mat Kasim Karim berkata, setakat ini polis tidak menolak kemungkinan anggota-anggota badan yang ditemui berkenaan milik seorang wanita dan anak lelakinya.

Identiti individu berkenaan kita perlu mendapatkan pengesahan terutamanya daripada keluarga dan juga keputusan be3dah si1asat.

Keputusan lanjut dari semasa ke semasa biarlah pihak polis jalankan siasatan rapi untuk memberi keadilan kepada semua pihak kerana apa sahaja kemungkinan ditularkan akan menganggu siasatan kita.

Suspe3k hantar anak seperti biasa


Dalam pada itu, susp3ek yang juga suami mangsa, dilaporkan menghantar anaknya ke rumah mertua seperti biasa pada hari Selasa. Kakak mangsa, Norhafizah Bidin berkata, adik iparnya ke rumah ibunya menghantar anak dan kelihatan tenang tanpa menunjukkan reaksi mencurigakan.

Norhafizah juga dalam laporan Harian Metro merayu kepada netizen untuk tidak menyebarkan foto berkaitan kematian adik dan anak saudaranya yang mungkin menganggu si1asatan polis.

‘Saya tak pernah dengar suami isteri itu bergadvh’

KALI terakhir ibu saya menemui lelaki itu adalah minggu lalu dan dia tidak menunjukkan sebarang perubahan sebaliknya menegur seperti biasa,” kata jiran kepada keluarga yang dipercayai ada kaitan dengan kes pembvnuhan kejam di Kampung Ladang, Krubong, petang semalam.

Jiran berkenaan yang enggan dikenali berkata, sejak mendiami rumah dua tingkat itu hampir dua tahun lalu, dia tidak pernah mendengar lelaki warga Singapura dan isterinya itu berg@duh.

“Walaupun mereka jarang balik, tapi sesekali bila pulang, mereka tetap menyapa saya dan tidak menunjukkan seperti mempunyai mas@alah dalam hubungan.

“Memang pasangan itu dan tiga anaknya jarang balik ke sini kerana suaminya bekerja di Singapura dan hanya pulang tak sampai 10 kali sebulan,” katanya.

Sumber: Astro Awani, Harian Metro

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Kepala disyaki milik dua beranak akhirnya ditemui, ini jaminan Pihak Polis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*