RlSl1KO dirikan anak atas tapak tangan, Hairul Azreen kena ‘sound’ dengan angkasawan negara

Jika kita mengikuti perkembangan Instagram Hairul Azreen, sudah tentu dapat melihat gambar-gambar yang diuat naik bersama teman-teman serta ahli keluarga tercinta.

Umum sedia tahu bahawa Hairul Azreen kerap berkongsi gambar bersama keluarga terutama anak-anaknya. Menerusi muat naik terbaru Hairul, dia telah menyertakan video mendirikan anak perempuannya. Alisa  yang berusia 4 bulan di telapak tangan.

Video tersebut telah menarik perhatian netizen dan meninggalkan komen diruangan tersebut. Namun, salah satu komen yang dilihat adalah daripada angkasawan negara, Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor.

Menerusi komen tersebut, beliau telah menegur tindakan Hairul yang mengimbangi anaknya yang baru berusia 4 bulan sedangkan bayi tersebut belum cukup kuwat untuk berdiri sendiri.

Menerusi komen yang diberikan, Dr. Sheikh Muszaphar telah menasihati pelakon itu agar tidak melakukan hal sedemikian kerana tulang bayi masih belum kuwat menampung fizikalnya memandangkan dia belum lagi boleh berdiri sendiri.

Hal tersebut berikutan video Hairul yang jelas menunjukkan kaki Alisa seakan bengkok kerana menampung berrat badannya yang dipasa berdiri diatas tangan Hairul.

Namun begitu, komen daripada Dr. Sheikh Muszaphar dilihat sudah tiada di ruangan komen pelakon filem Paskal tersebut dipercayai sudah dipadam olehnya.

Video penuh

Terdahulu, suami kepada Hanis Zalikha ini juga penah melakukan perkara yang sama kepada anak sulungnya iaitu Yusuf iskandar ketika kanaka-kanak tersebut berusia bawah satu tahu.

Kali ini, Hairul telah mencuba sekali lagi tindakan sebegitu kepada anak perempuannya Alisa Aisyah yang lahir pada Mei yang lepas.

p/s: Semoga Hairul menerima teguran ini dengan hati yang teruka dan menjadi pengajaran kepada ibu bapa di luar sana

Apa kata anda? Kongsikan bersama kami 

Sumber : Hairul Azreen

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "RlSl1KO dirikan anak atas tapak tangan, Hairul Azreen kena ‘sound’ dengan angkasawan negara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*