“Mula2 mmg x bole terima, mcm Running Man… takde Gary…”- Netizen

7 tahun mengacara program MeleTOP bukanlah tempoh yang pendek, mungkin itu jugalah membuatkan netizen terutama peminatnya sudah sebati dengan Neelofa.

 Pengumumannya untuk mengundurkan diri dari program tersebut membuatkan ramai seb4k dan seperti tidak dapat menerima hakikat terutama peminat setianya.

Sudah umum undur diri

 

Malah program berkenaan yang boleh ditonton di Astro Ria setiap selasa ini juga membuatkan peminat Neelofa dapat melihatnya.

Namun begitu, Disember telah menjadi bulan terakhir untuk Neelofa bergelar menjadi pengacara Meletop yang turut mengundang seb4k buat individu ini.

Netizen seb4k Neelofa undur diri

Kesedihan individu terbabit juga dikongsikan dilaman Instagram program popular itu dan mendapat perhatian ramai selain turut meninggalkan maklum balas.

Dalam pada itu, ada juga yang mengatakan perginya selebriti yang diminati ramai dalam satu program pasti akan dilupakan juga meskipun pada mulanya membuatkan mereka sed1h.

Ianya turut berlaku dalam rancangan popular, Running Man yang mana Gary juga telah mengundurkan diri sehingga membuatkan ramai peminat rancangan tersebut tidak dapat terima kenyataan itu pada mulanya.

Namun begitu, kini peminat setia rancangan Running Man sudahpun menerima kehadiran dua selebriti lain.

Antara komen ditinggalkan menerusi perkongsian di Instagram Meletop, dalam pada itu juga peminatnya turut mendoakan yang terbaik buat selebriti ini.

Lofa nak terbang jauh…

Mula-mula memang tak boleh terima…

 

Sumber: MeleTOP

sumber: HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Mula2 mmg x bole terima, mcm Running Man… takde Gary…”- Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*