Pegu4m Ded4h Da’i Farhan Cer4i Isteri Pertama Melalui WhatsApp?

Rumah tangga Da’i Nik Ahmad Farhan hangat diperkatakan apabila pendakwah itu mengumumkan telah berkahwin dengan seorang janda anak lapan ketika isterinya sedang s4rat h4mil anak kedua mereka.

Tiada angin tiada ribvt, pended4han dari seorang peguam mengenai rumah tangga pendakwah muda itu ternyata mengejutkan netizen yang memaklumkan Da’i Farhan sudah mencer4ikan isteri pertamanya dengan tal4k satu melalui aplikasi WhatsApp.

 

Perkara itu dided4hkan oleh peguam terkenal, Asiah Abd Jalil menerusi Facebook miliknya yang mengesahkan bahawa dia sudah pun mendengar lafaz cer4i yang disampaikan menerusi voice note.

Tambah peguam itu lagi, alasan bercer4i kerana Fatin nusyvz dan telah memf1tn4h suaminya. Lebih mengejutkan, peguam itu memaklumkan Fatin mendakwa telah dipvkul dan dikvrung oleh Da’i Farhan dan laporan p0lis sudah pun dibuat.

Menurut peguam itu lagi, Da’i Farhan kini dikatakan berada di China bersama isteri keduanya. Setakat ini, masih tiada sebarang kenyataan lanjut berhubung perkara itu daripada Fatin mahupun Da’i Farhan. Malah tiada sebarang status di muat naik menerusi media sosial masing-masing.

Terdahulu, isteri pertamanya, Fatin Nur Ain akui kecew4 dengan tindakan suaminya yang berkahwin lagi dan pada awalnya redha dalam paksa, namun kini dapat melalui ujian tersebut dengan baik.

 

Sumber :Rotikaya

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Pegu4m Ded4h Da’i Farhan Cer4i Isteri Pertama Melalui WhatsApp?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*