(VIDEO) Jen4zah Nassier selamat dikebumi

JEN4ZAH Allahyarh4m Datuk Nassier Wahab, 57, selamat dikebumikan di Tanah Perkvburan Islam Batu Belah, di Klang, 11.30 pagi ini.

Terdahulu, jen4zah penyanyi popular 1980-an itu dimandi dan disembahyangkan di Masjid Sirajuddin Al-Anuar, Kampung Batu Belah, jam 10.30 pagi tadi.

Lebih 300 ahli keluarga, saudara-mara, rakan artis dan kenalan mengiringi jen4zah ke tanah perkvburan bagi memberikan penghormatan terakhir.

Antara yang hadir Datuk Seri Shah Rezza, Datuk DJ Dave, Datuk Khatijah Ibrahim, Datuk M Nasir, Datuk Nash dan ramai lagi.

Allahy4rham meningg4lkan isteri, Datin Fatimah Abd Rauf, 56, dan seorang anak, Intan Najihah.

Fatimah ketika ditemui pemberita berkata, Allahy4rham dimasukkan ke h0spital selepas mengadu tidak sihat kelmarin.

Katanya, ketika pemeriksaan awal di k3linik, muka suami sudah pucat dan doktor mencadangkan untuk masuk wad bagi pemeriksaan d4rah.

“Kelmarin dan semalam arw4h dimasukkan d4rah, semuanya baik. Namun, malam tadi arwah dem4m dan jurur4wat berikannya panadol sebelum dia tidur.

“Tidak lama selepas itu, arw4h terbangun dan batuk, saya lihat di bantalnya ada d4rah, kemudian arw4h mvntah dar4h lagi yang sangat banyak,” katanya ketika ditemui, hari ini.

Fatimah berkata, Allahy4rham disahkan menlnggal dunia pada 12.45 tengah malam tadi oleh pihak h0spltal.

Dalam pada itu, beliau mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang hadir dan menguruskan jen4zah arw4h suaminya.

“Ketika menjalani raw4tan kem0t3rapi sebelum ini dia tak sihat dan agak lemah serta tak nak jumpa sesiapa kecuali keluarga terdekat.

“Saya bagi pihak keluarga ucapkan terima kasih kepada yang mendoakan dan meminta ampun maaf jika arw4h ada melakukan kesilapan sepanjang hidupnya,” katanya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Metro Kini

Sumber: HM

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "(VIDEO) Jen4zah Nassier selamat dikebumi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*