Netizen Terhibur Dengar Lagu Khas Buat Da’i Farhan

Sejak minggu lalu h4ngat diperkatakan mengenai Da’i Farhan dengan k0ntr0versi rumah tangga dan isteri barunya. Apa saja berita yang dilap0rkan mengenai pendkwah itu pasti akan dihujani dengan kec4man netizen.

Pasti ramai tahu bahawa mengenai kenyatannya yang men0lak 18 orang wanita yang ingin menjadi isteri keduanya tuIar tular di media s0si4l sehingga ada yang membuat par0di.

Malah, isu Da’i Farhan itu turut dijadikan diss track oleh artis indie, Apa Cita DJMS yang diberi judul GiIa Madu1819. Hasil carian netizen, lagu tersebut merupakan hasil ciptaan seorang lelaki bernama Muhammad Hafidz yang sebelum ini pernah menghasilkan lagu-lagu rap par0di.

 

Apa yang pasti lagu tersbeut ternyata menarik perhatian warga netizen yang terhibur dengan mesej ‘makan dalam’ yang disampaikan. Malah ada yang berharap agar lagu tersebut dipertandingkan di dalam Anugerah Juara Lagu akan datang.

Memang terus melekat dalam kepala bila dengar lagu ni. Rasanya ramai yang berulang banyak kali sebab terhibur dengan ‘aura’ lagu tersebut.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber  : vitdaily

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Netizen Terhibur Dengar Lagu Khas Buat Da’i Farhan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*