[VIDEO] Men4ngis Sebaik Lihat Alat Uji4n Keh4milan, ‘PC0S F1ghter’ Disahkan H4mil Selepas 6 Tahun Menanti!

Memiliki cahaya mata merupakan impian bagi setiap pasangan yang berkahwin. Tetapi tidak semua orang bernasib baik dan mampu merasai pengalaman indah itu terutamanya bagi wanita yang menghid4pi sindr0m ov4ri p0lis1istik (PC0S). PC0S ini merupakan satu keadaan di mana penghid4pnya mengalami kesuk4ran untuk h4mil.

Seperti yang dikongsikan Dr Thoka Muhammad di laman Instagram, seorang wanita yang sudah 6 tahun menanti kehadiran zuriat dilihat men1tiskan air mata sebaik melihat alat uji4n keh4milan yang bertanda dua.

6 tahun penantian

Berdasarkan video berdurasi 3:44 saat yang dikongsikan itu, kelihatan seorang wanita terlalu gembira dan terh4ru sebaik sahaja dia membuka K1t Pregn4ncy Teest dan mendapati dirinya kini sedang berbadan dua. Wanita itu walau bagaimanapun tidak dapat menahan seb4k dan me1tiskan air mata kerana penantiannya selama 6 tahun untuk memiliki cahaya mata akhirnya tercapai.

Menurut pakar Obstetr1ci4n & Gyn4ec0log1st itu, wanita tersebut yang merupakan penghidap PC0S telah memulakan r4w4tan sejak sebulan yang lalu. Namun, atas berkat usaha dan r4w4tan yang dilakukan, wanita tersebut disahkan h4mil.

Netizen terharu

Perkongsian itu telah mendapat perhatian daripada warganet yang rata-ratanya meluahkan rasa terh4ru dan gembira dengan berita tersebut. Tidak kurang juga, ada dalam kalangan mereka yang merupakan penghidap PC0S turut mengharapkan kea4iban yang sama berlaku pada diri mereka.

Sumber: Dr Thoka Muhammad via OhBulan

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Men4ngis Sebaik Lihat Alat Uji4n Keh4milan, ‘PC0S F1ghter’ Disahkan H4mil Selepas 6 Tahun Menanti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*