“Aura dia…”- Mira Filzah dedah ramai ‘m4rah’ watak baru, ini responnya…

Siapa tidak kenal dengan pelakon dan pengacara Nona, Mira Filzah. Meskipun sering mewarnai kaca televisyen dengan pelbagai drama yang hebat-hebat belaka namun peminat drama tempatan tidak b0san dengan lakonannya.

 

Menerusi drama rantaian terbaru pula, bertajuk Adellea Sofea yang sudahpun ditayangkan di TV3 juga sudah mula menjadi bualan ramai.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“And when you choose a life partner, you’re choosing a lot of things, including your parenting partner and someone who will deeply influence your children, your eating companion for about 20,000 meals, your travel companion for about 100 vacations, your primary leisure time and retirement friend, your career therapist and someone whose day you’ll hear about 18,000 times” . . So? Choose carefully. 🤪 #AdelleaSofea

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

Ianya mengandingkan Mira Filzah bersama pelakon Ungku Ismail Aziz dengan kisah yang tampil berbeza. Drama terbaru ini diarahkan oleh Shahrulezad Mohameddin yang ditayangkan setiap Isnin hingga Jumaat, 7 malam.

Namun begitu, siapa menyangka pelakon cantik itu sendiri mended4hkan ramai m4r4h dengan watak dibawanya, Sofea. Mira Filzah menerusi perkongsiannya mengenai drama barunya itu turut menulis kapsyen yang menarik perhatian ramai.

“Sometimes good people make bad choices. It doesn’t mean they are bad people. It means they’re human.”

“Ramai naau marah dengan Sofea sebab cepat sangat setuju nak kahwin. But what else. Sofea nampak abah happy, and Sofea pun dapat menumpang kasih sayang seorang ibu. Org sekeliling kita pun memainkan peranan penting bila buat keputusan kan?…” tulisnya.

Katanya juga, ramai m4r4h dengan wataknya itu kerana cepat sangat setuju untuk kahwin dalam pada masa yang sama menjelaskan mengenai hal tersebut.

Selain itu, Mira turut bertanya pengikut bagaimana episod 5 drama berkenaan dan pelbagai maklum balas ditinggalkan.

Best tapi kesian…

Screenshot_505Screenshot_506

Screenshot_507

Screenshot_508

Best sangat suka…

Screenshot_509

Screenshot_510

Screenshot_511

Sumber: Mira Filzah

Sumber:HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Aura dia…”- Mira Filzah dedah ramai ‘m4rah’ watak baru, ini responnya…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*