‘Susah Nanti Korang Nak Cari Saya Di Padang Mahsyar Untuk Minta M4af’ – Bekas Isteri Eizlan Yusof

Pada Khamis lalu, Dato’ Seri Eizlan Yusof telah selamat melangsungkan perkahwinan keduanya bersama seorang gadis berketurunan Serani, Natasha Rosa Boudville dengan mas kahwin sebanyak RM80 dan sebentuk cincin berlian. Pasti ramai yang sudah tahu, sebelum ini, Eizlan telah pun berkahwin dengan ahli perniagaan, Vie Shantie Khan pada tahun 2007 dan dikurniakan 3 orang cahaya mata sebelum bercerai pada tahun 2015.

Bagaimanapun, ekoran daripada berlangsungnya majlis pernikahan pelakon itu baru-baru ini, bekas isterinya, Vie Shantie dilihat seakan terp4lit dengan perkara itu apabila segelintir netizen mula mengaitkan semula ia dengan dirinya. Perkara itu diluahkan sendiri oleh Vie Shantie di laman Instagramnya baru-baru ini.

Jangan terlalu busy body

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sejak beberapa hari ni saya dihujani pelbagai pertanyaan dan soalan-soalan yang tak masuk akal oleh ‘netizen’ 🙄🤨😂 Tak pasal-pasal mereka nak jadi orang tengah dalam menilai hidup orang lain sedangkan mereka tak tau pun apa yang sebenarnya berlaku 😏 . Ini adalah gambar anak-anak yang saya siapkan sendiri dari rumah saya untuk menghadiri majlis perkawinan ‘Daddynya’ yang berlangsung sejak dari dua hari lepas.. Relaxlah Netizen ! jangan terlalu ‘BUSY BODY’ tentang hidup orang lain.. terutamanya jika sesuatu yang langsung tiada kena mengena dengan hidup anda.. Ingatlah masalah rumah tangga atau keluarga orang bukanlah satu topik untuk perbincangan umum ! Apa yang berlalu biarlah berlalu.. Selama saya besarkan mereka bertiga selama ini pun, saya tidak pernah minta simpati masyarakat atau netizen untuk raih PUBLICITY MURAHAN.. I became a fully responsible mother without any help from anyone, accept from Allah SWT.. So please do your business within the limitation, susah nanti korang nak cari saya di padang Masyar untuk minta maaf ! . Buat @eizlanyusof dan isteri ‘Barakallahu lakuma Wa jama’a baina kuma fii khair’.. Semoga dengan kemurahan dan kasih sayang Allah SWT sentiasa melimpahkan kepada kalian dan menghimpunkan kalian berdua dalam kebaikan, inshaa Allah 🤲 #TakMatiDekKeji #TakMuliaDekPuji

A post shared by Vie Shantie Khan (@vieshantiekhan) on

Menerusi satu posting terbaru yang dibuat Vie Shantie itu, dia seolah-olah meluahkan rasa kes4l apabila ada segelintir netizen yang bertindak mengajukan pelbagai soalan tidak masuk akal ekoran daripada perkahwinan terbaru bekas suaminya itu.

Luah wanita itu, netizen tidak sepatutnya terlalu ‘s1buk’ dengan kehidupan orang lain lebih-lebih lagi apabila ia tiada kaitan dengan mereka di luar sana. Malah ujarnya, perkara yang melibatkan rumah tangga orang lain mahupun perihal keluarga juga tidak sepatutnya dijadikan perbincangan umum.

Dalam posting itu, Vie Shantie bagaimanapun sempat mengucapkan tahniah kepada bekas suaminya dan isteri di atas mahligai yang baru dibina.

Netizen respon

Posting yang dibuat Vie Shantie itu ternyata telah mendapat perhatian daripada para pengikutnya di Instagram. Rata-rata daripada netizen turut memihak dan bersetuju dengan lvahan yang dibuat wanita itu.

Malah, tidak kurang ada daripada kalangan mereka turut mendoakan agar Vie Shantie kekal kuat dan mendoakan agar beliau sentiasa hidup bahagia selepas ini.

Sumber: Instagram Vieshantiekhan

Sumber:Ohbulan

 

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "‘Susah Nanti Korang Nak Cari Saya Di Padang Mahsyar Untuk Minta M4af’ – Bekas Isteri Eizlan Yusof"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*