“Anak Yang Selalu Ingin Lihat Saya Bahagia” – Nora Ariffin Ampunkan Segala D0sa Arw4h, Jen4zah Akan Dikebuumi Bersebelahan Pus4ra Bapa

Mengampunkan segala d0sa arwah anak keduanya, Mohd Syakir Alif yang telah pergi buat selamanya, Nora Ariffin menyifatkan Alif sebagai seorang anak yang baik dan sentiasa ingin melihat dirinya bahagia.

Penyanyi ini turut memaklumkan bahawa jen4z4h akan dikebumikan di Bukit Kiara bersebelahan kvbur arw4h bapanya, Johan Nawawi.

“Saya ampunkan segala d0sa anak saya.

Selama 20 tahun, tidak pernah meninggi suara kpd saya.

“Tiap2 hari dia akn bertanya kabar saya.

Anak yg selalu ingin lihat saya bahagia.

Alif pergi jumpa papa ye? Rehatlah disana.

“Semoga Allah tempatkan Alif bersama org2 beriman.

Al- fatihah.

“Jen4z4h akn disembahyangkan di masjid kg tunku around 3pm. Akan dikebvmikan kvbur bukit kiara, berhampiran dgn papanya, arwah Johan Nawawi.

“In Shaa Allah mlm ni Lepas isyak tahlil di Masjid Kg tunku #salamterakhir, Al-Fatihah,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saya ampunkan segala dosa anak saya. Selama 20 tahun, tidak pernah meninggi suara kpd saya. Tiap2 hari dia akn bertanya kabar saya. Anak yg selalu ingin lihat saya bahagia. Alif pergi jumpa papa ye?? Rehatlah disana. Semoga Allah tempatkan Alif bersama org2 beriman. Al- fatihah 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Jenazah akn disembahyangkan di masjid kg tunku around 3pm. Akan dikebumikan kubur bukit kiara, berhampiran dgn papanya…. arwah Johan Nawawi. In Shaa Allah mlm ni Lepas isyak tahlil di Masjid Kg tunku #salamterakhir Al- fatihah

A post shared by NORA ARIFFIN (@itsnoraariffin) on

Menerusi perkongsian sebelum ini, penyanyi Hanya Satu ini turut menyatakan jen4z4h anaknya akan menjalani bed4h si4s4t bagi mengenal pasti punca kem4tian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NORA ARIFFIN (@itsnoraariffin) on

Salam t4kzi4h buat Nora Ariffin dan keluarga.

Foto : Instagram Nora Ariffin

 

Sumber : MH

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Anak Yang Selalu Ingin Lihat Saya Bahagia” – Nora Ariffin Ampunkan Segala D0sa Arw4h, Jen4zah Akan Dikebuumi Bersebelahan Pus4ra Bapa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*