“Isteri Bukan Orang Gaji” -Netizen Tak Senang Tengok Siti Sarah Pakaikan Kasut Shuib?

Sudah menjadi lumrah bagi anak seni, setiap apa yang dilakukan pastu menjadi perhatian ramai lebih-lebih lagi apa yang dimuat naik ke laman sosial.

Begitu juga dengan pasangan selebriti popular, Siti Sarah Raisuddin dan juga Shahmira Muhammad atau lebih dikenali sebagai Shuib Sepahtu yang tidak terlepas daripada kata-kata li4r tentang rumah tangga mereka. 

Kredit foto : Ig Siti Sarah

Baru-baru ini, Siti Sarah telah memuat naik video di akaun Instagram miliknya di mana dia memakaikan kasut kepada suaminya itu dengan kapsyen yang bernada gurauan. 

Pelakon sebenar Ombak Rindu.”

Izzah dan Tuan Haris! Babak pertama scene kasut. Seperti biasa Tuan Haris tak appreciate Izzah, yang pakaikan kasut. Tapi Izzah redha.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Izzah dan Tuan Haris ! Babak pertama scene kasut.. Seperti biasa Tuan Haris tak appreciate Izzah, yg pakaikan ksut ..tapi Izzah ching redo

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

Gurauan Izzah itu disambut dengan gelak ketawa oleh pengikutnya di media sosial itu dan rata-rata menganggap pasangan merpati itu sebagai romantis. 

Shuib manja, Siti Sarah isteri yang baik. 

Bagaimanapun, apa yang lebih menarik perhatian apabila ada yang menegur Shuib untuk melakukannya sendiri kerana isteri bukannya orang gaji. 

Teguran tersebut telah mengundang komen-komen lain daripada peminat yang tidak bersetuju dengan individu tersebut kerana ianya bukanlah perbuatan yang salah malah mampu mengeratkan lagi hubungan suami isteri. 

Individu tersebut kemudiannya menjelaskan yang dia merujuk kepada karekter Tuan Haris dan Izzah yang dilakonkan oleh Aaron Aziz dan Maya Karin dalam filem Ombak Rindu dan bukannya kepada pasangan romantis itu. Chill ya semua. 

Siti Sarah juga ada memuat naik video susulan bagi menjelaskan situasi sebenar kenapa dia dengan rela hati memakaikan kasut kepada Shuib.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kisah izzah memakaikan kasut utk tuan harris rupa-rupanya tuan Haris sudah spedo Izzah. Sejenis taburan upah di situ.

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

 

Baru lepas dapat duit rupanya. Patutlah bukan main baik lagi. Haha!

Sweet sangat pasangan ni. Siti Sarah bukan main ye nak bodek Shuib. Shuib pun tak kedekvt, isteri mintak duit baginya bukan sikit. Semoga hubungan mesra mereka kekal selamanya.

 

Sumber : Cari

 

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Isteri Bukan Orang Gaji” -Netizen Tak Senang Tengok Siti Sarah Pakaikan Kasut Shuib?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*