Tul4r Mesej Mesra Seorang Wanita, Zara Zya Tepis D4kw4an Putus Tunang Kerana Tidak ‘Straight’

Belum selesai lagi mengenai kes pvtus tunang di antara pasangan ‘hot’ Malaysia iaitu Zara Zya dan Hafreez Adam. Kedua pihak lebih senang menutup mulut daripada mended4hkan punca utama mereka berpisah.

Pun begitu, kini berterbangan pula khabar angin mengatakan bahawa sebab sebenar ikatan itu terpvtus adalah kerana Zara Zya tidak ‘straight’ dan mempunyai hubungan sej3nis dengan wanita lain.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Yang min x faham…. apa motif wanita ini share perbualannya dgn @zarazya ??? . #zarazya #hafreezadam #apakes

A post shared by ApaKes? (@apakesofficial) on

Hal ini kerana kelmarin sebuah video perbualan mesra pelakon wanita itu bersama seorang wanita telah tular ke seluruh pelosok media sosial. Wanita itu dikatakan mempunyai hubungan yang rapat dengannya.

Pun begitu, Zara sendiri telah tampil dan menjelaskan bahawa khabar angin itu semua adalah tidak benar dan dia hanyalah mempunyai hubngan sebagai rakan dengan wanita berkenaan dan tidak lebih daripada itu, lapor Berita Harian.

“Saya dan wanita itu cuma kawan baik. Video mesej yang tular itu sekadar komunikasi antara kawan. Saya tidak tahu apa tujuan dia memuat naik rakaman itu di laman sosial,” jelasnya.

Zara juga berkeras menafikan bahawa sebab dia pvtus dengan Hafreez adalah sebab kemunculan orang ketiga. Selain dia turut menolak spekulasi bahawa dia sebenarnya suka dengan wanita.

“Sumpah, itu bukan punca kami pvtus kerana saya dan wanita terbabit hanya berkawan. Serius, saya bukan ke arah itu (hubungan sej3nis).

“Rasanya orang lain pun apabila bermesej dengan kawan perempuan yang rapat, pasti ada menyebut perkataan sayang,” katanya.

Apabila ditanya mengenai video tersebut, Zara mengatakan bahawa dia sendiri telh mendapatkan penjelasan daripada wanita tersebut tetapi masih tidak memahami atas alasan apa yang membuatkan dia memuat naik perbualan mereka.

Kredit foto: Blog

Hafreez ketika dihubungi turut meny4ngkal d4kw4an bahawa wanita itu adalah punca dia dan Zara berpisah. Hafreez berkata, tidak mungkin bekas tunangnya itu menjalin hubungan sejenis kerana dia tidak pernah melakukan perkara yang boleh menimbulkan sy4k was4ngka.

“Video itu bukan punca kami pvtus, malah sepanjang mengenali Zara, dia sangat manja dan tidak pernah pula berkelakuan pelik.

“Saya tidak tahu, tetapi mungkin juga ada orang yang berniat tidak baik terhadapnya. Namun, saya tidak dapat mengulas panjang mengenai isu ini kerana dia bukan tunang saya lagi,” jelasnya.

 

Sumber : Cari

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Tul4r Mesej Mesra Seorang Wanita, Zara Zya Tepis D4kw4an Putus Tunang Kerana Tidak ‘Straight’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*