“Tak Malu Kentut Depan-Depan, Tidur Berdengkur” – Lawaknya Ucapan Shuk Buat Isteri Sempena Birthday

Pelawak dan penyampai radio, Shuk mengakui masih belum lagi bejaya untuk menjadi suami yang terbaik buat isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah.

Shuk atau nama sebenarnya, Mohammad Shukri Mohamed Sahar, 33, berkongsi perkara itu menerusi akaun Instagram (IG) miliknya.

Menurut Shuk, walaupun baru empat tahun berkahwin namun tempoh itu sudah cukup membuatkan mereka mengenali perangai masing-masing.

“Empat tahun tak lama mana pun kalau nak ikut tapi bagi yang hadap dan lalui alam perkahwinan mesti cukup faham masa tu lah dah tak malu nak kentut depan-depan, tidur berdengkur, kurap tang mana semua dah boleh tahu.

“Dengan kekurangan itu you masih ada bersama I hari ini @rossa.sera terima kasih sayang… Maaf dah lebih 18 kali rasanya buat you terasa, I masih lagi belum berjaya jadi suami yang terbaik tapi percaya I tak pernah berhenti mencuba okay,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

empat tahun tak lama mana pun kalau nak ikut tapi bagi yang hadap dan lalui alam perkahwinan mesti cukup faham masa tu lah dah tak malu nak kentut depan2 tido berdengkur kurap tang mana suma dah boleh tahu dan dengan kekurangan itu u masih ada bersama i hari ini @rossa.sera terima kasih sayang…maaf dah lbih 18 kali rasanya buat u terasa i masih lagi belum berjaya jadi suami yang terbaek tapi percaya i tak pernah berhenti mencuba ok…selamat hari jadi semoga panjang umo dan dimurahkan lagi rezeki kita supaya dapat bergambar berempat pulak nanti…kesempurnaan takkan dapat dicari menyempurnakan itu yang terbaekk…

A post shared by Shukri Sahar (@shuk_hotfm) on

Terdahulu, Shuk dan Rossalennah selamat bernikah pada 20 Disember 2015 di kediaman isterinya yang terletak di Kampung Ulu Sapi, Beluran Sandakan, Sabah.

Hasil perkahwinan, Shuk dan isteri terlebih dahulu dikurniakan dua cahaya mata, Nur Qurratu Ain, 3 manakala anak bongsunya dilahirkan pada 13 Julai lalu.

Sumber: Gempak

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Tak Malu Kentut Depan-Depan, Tidur Berdengkur” – Lawaknya Ucapan Shuk Buat Isteri Sempena Birthday"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*