Video Mark Adam Buat “Moonwalk” Ala-ala Michael jackson,Netizen Komen Pasal kasut

Siapa yang tak kenal dengan Mark adam,seorang penyanyi ,pelakon,dan juga guru vokal yang sangat berbakat.Beliau terkenal dengan sikapnya yang ramah dan merendah diri walaupun telah menjadi seorang artis yang popular

Malahan,penyanyi ini juga berkebolehan untuk berlakon dan baru-baru ini ,ketika selesai melakukan sebuah penggambaran drama bertajuk “TQ Captain”,Mark Adam telah memuat naik sebuah video dimana di dalam video itu beliau melakukan “moonwalk”,sebuah tarian yang menjadi trademark raja Pop,Michael jackson.

Walaupun Mark hanya melakukan tarian Moonwalk secara bersahaja,namun netizen tetap kagum dengan kebolehan beliau melakukan moonwalk yang sukar untuk dilakukan oleh orang biasa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last Day Shooting Sebagai #Zafrel yeah kaki keras sejuk 😂! Salam Jumaat Semua 🙏🙏🙏 #TQCaptain

A post shared by Mark Adam Official (@markadam1079) on

Bukan sahaja netizen,malahan rakan-rakan artis juga tidak ketinggalan untuk memuji tarian Mark,malah ada juga yang mengusik bertanyakan tentang kasut yang dipakai Mark Adam haus atau tidak kerana aksi moonwalk yang dilakukan beliau di atas jalan raya yang keras.

 

Apapapun jangan lupa menonton drama lakonan Mark adam berjudul “TQ Captain” yang ditayangkan di Astro Ria Setiap Isnin hingga khamis jam 10 malam.

 

Sumber: IG Mark Adam

 

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Video Mark Adam Buat “Moonwalk” Ala-ala Michael jackson,Netizen Komen Pasal kasut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*