‘Jika Saya Berdvsta, Maka L@knat Allah Atas Diri Saya’ – Lagi Isteri Dai’ Buka Cerita Kecur@ngan Suami

Tak cukup dengan kemelut rumah tangga Da’i Farhan, kali ini seorang lagi Da’i dari program tersebut cetus kontroversi selepas isterinya sendiri tampil membuat pended4han eksklusif kepada media mengenai perangai burvk suaminya yang did@kwa ‘kasanova’.

Terbaru, di Facebook, isteri kepada Dai’ tersebut membuat pengakuan svmpah bahawa segala pended4han mengenai suaminya adalah benar.

Tiada niat menga1bkan suami

Melalui perkongsian tersebut, Aida atau nama sebenarnya Zaidah Ismail memberitahu bahawa tindakannya adalah kerana begitu penat dengan keadaan yang mana dia terpaksa turun naik mahk@mah bagi menyelesaikan urusan rumah tangga mereka.

Dia terpaksa membuat kenyataan ini kerana ada pihak menuding jari mend@kwa dirinya meng4ibkan suami sendiri.

Simpan bvkti selama 4 tahun

Malah menurutnya lagi, selama 4 tahun dia memberi peluang kepada suaminya namun tiada sebarang perubahan. Dia terpaksa melakukan perkara ini selepas kecewa menerima DM seorang wanita sejurus suaminya baru pulang dari Umrah.

Dia turut akui sosial media merupakan platform terbaik untuk menyelesaikan masalah ini. Aida bertegas perkara ini bukanlah untuk sengaja mengejar populariti.

Aida mohon maaf

Dalam pada itu, dia turut memohon maaf andai perkara ini meng4ibkan suaminya yang berstatus pend@kwah. Perkara ini terpaksa dijelaskan agar suaminya bertaubat dan kembali ke jalan Allah. Dia turut dengan beraninya bersvmpah lakn@t jika apa yang dikatakan ini adalah f1tn4h.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Aida Ismail II via OHBULAN

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "‘Jika Saya Berdvsta, Maka L@knat Allah Atas Diri Saya’ – Lagi Isteri Dai’ Buka Cerita Kecur@ngan Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*