“Kami Tiada Apa-Apa Hubungan,” – Siti Nordiana Perjelas Hubungan, Minta Hentikan Gosip Dirisik Fikry Ibrahim

Walaupun pihak lelaki, Fikry Ibrahim telah menaf1kan isu merisik penyanyi Siti Nordiana, namun masih ada cakap-cakap belakang sehinggakan empunya diri tampil membuat kenyataan.

Jelas Siti Nordiana atau lebih mesra disapa Nana, dia meminta agar cerita tersebut dihentikan kerana tidak mahu pihak lain turut terkena tempiasnya.

Katanya kepada MH, dia sendiri ada menghubungi Fikry secara peribadi bertanyakan hal tersebut.

“Saya memang pelik dan tidak tahu daripada mana datangnya cerita saya dirisik Fikry Ibrahim. Semuanya tidak betul.

“Saya harap gosip ini dihentikan. Kasihan kepada mereka yang terkena tempiasnya.

“Kami tiada apa-apa hubungan. Saya juga ada hubunginya secara peribadi dan bertanyakan perkara ini. Bila dia datang merisik? Saya boleh pastikan di sini bahawa tiada sesiapa yang datang merisik.

“Hubungan kami seperti biasa. Kami selalu berbalas mesej untuk bertanya khabar. Lagipun dia merupakan kenalan semata,” katanya.

Nana terdahulu ditemui pada majlis pelancaran Mis Claire X Siti Nordiana di Kuala Lumpur baru-baru ini.

Fikry dan Nana mula berkawan rapat semenjak pasangan ini digandingkan bersama menerusi program Gema Gegar Vaganza dan drama Cakelat Semanis Honey pada 2017.

Dalam perkembangan lain, Siti Nordiana bekerjasama untuk mendedikasikan koleksi pilihannya dari Mis Claire khas untuk wanita plus size di Malaysia.

Koleksi ini boleh didapati menerusi laman sesawang Mis Claire, butik ataupun di Robinson Kuala Lumpur dengan harga bermula dari RM82.00 sehingga RM120.00.

Sumber:MH

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Kami Tiada Apa-Apa Hubungan,” – Siti Nordiana Perjelas Hubungan, Minta Hentikan Gosip Dirisik Fikry Ibrahim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*