Ajak Shiro Men4ng1s Dengar Suara Adik

PELAWAK popular Ajak Shiro bersyukur adiknya Mohd Fitri Razak, 30, yang mel3cur tahap dua akibat kem4langan di tempat kerja kelmarin kini berada dalam keadaan lebih baik.

Ajak berkata, kecederaan adiknya agak membimbangkan, namun dia lega selepas adiknya sudah mendapat raw4tan rapi untuk proses pemulihan sepenuhnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dari Raja ke Maharaja😊 . Kemenangan yg Indah untuk PUTEH . Kenangan yg RARE untuk saya😊 . Terima kasih semuanya . #sayaajakdansayatidaksombong

A post shared by Ajak Shiro (@ajakshiro) on

“Alhamdulillah, keadaan dia kini stabil dan sudah dipindahkan ke sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur.

“Kulit yang terb4kar juga sudah dibuang. Saya juga bersyukur kerana dia kini sudah boleh bercakap,” katanya.

Ajak mengakui, dia menangis apabila dalam keadaan kes4kitan Mohd Fitri sempat memohon maaf kerana mengganggu persiapannya menjelang final Maharaja Lawak Mega 2019 (MLM2019) yang berlangsung semalam.

“Apabila saya melawatnya semalam, dia menangis meminta maaf daripada saya. Dia memohon maaf kerana mengusutkan fikiran saya sebelum final MLM2019.

“Saya dengar suara dia, saya terus menangis. Waktu itu, saya rasa final saya tak penting langsung dan Pak Ya serta Ropie pun sokong untuk saya utamakan dulu urusan mengenai adik saya,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya Allah kau selamatkanlah..Sama2 doakan adik saya ye..Baru ni kemalangan kat tempat kerja… Semoga kau selamat fitri..Angah datang…

A post shared by Ajak Shiro (@ajakshiro) on

Semalam, Harian Metro melaporkan Mohd Fitri mel3cur tahap dua selepas silinder gas meletvp di tempat kerjanya di Pelabuhan Klang, jam 3.40 petang kelmarin.

Ajak berkongsi adiknya menerima raw4tan di Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang sebelum dipindahkan ke hospital di Kuala Lumpur.

Terdahulu, Ajak memuat naik gambar adiknya yang diraw4t di hospital akibat kem4langan itu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : HM via apple hijau

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Ajak Shiro Men4ng1s Dengar Suara Adik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*