Nabil Ded4h PeminatT Ajak ‘Bersama’ Di Hotel

“Saya berasa terkejut apabila ada peminat yang sanggup berbuat demikian. Tidak dinafikan terdapat peminat yang menginginkan saya memberi perkhidmatan s3ks tanpa had di hotel mewah,” jelas Nabil Ahmad yang diuji dengan tawaran untuk hubungan int1m namun terlebih dahulu ditapis isterinya.

 Menurut Nabil lagi, mesej tersebut diperoleh isterinya di Instagram dan bagi Nabil, dia sendiri memberi kepercayaan kepada cinta hatinya itu untuk memantau akaun laman sosialnya itu.

Sementara itu, pelawak, pelakon dan juga pengacara itu mengakui sangat menyayangi keluarganya dan rumahtangga yang dibinanya.

 “Saya memang terkejut kerana ada peminat wanita fan4tik yang bertudung sanggup meminta perkara yang melampau seperti itu.

“Saya juga meminta isteri memberi nasihat pada wanita itu supaya bertaubat dari perbuatannya itu dan kembali ke jalan diredai Allah.

“Saya sangat sayangkan isteri, anak-anak dan rumah tangga kami. Sebab itu, saya akan berusaha menjauhkan diri dari perkara yang boleh menjejaskan kebahagiaan rumah tangga kami,” kongsinya.

 

 

 

Sumber : MyArtis .com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Nabil Ded4h PeminatT Ajak ‘Bersama’ Di Hotel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*