“Saya Tertanya, Adakah Aku Akan Merasakan Kebahagiaan?”

Kec0h mengenai rakaman video Aliff Aziz bert3ngk4r mulut dengan beberapa individu serta mengeluarkan kata-kata kes4t, beberapa hari lalu, bekas isterinya iaitu Bella Astillah ada memuat naik status menerusi laman Twitternya.

Menerusi status tersebut, Bella seolah sedang memikirkan masa sedapnnya serta meluahkan perasaannya dan tertanya-tanya adakah dirinya akan mengecap kebahagiaan dalam hidup.

 

Perkongsian Bella itu mendapat perhatian netizen yang memberikan kata-kata yang positif dan berkata sudah tentu kebahagiaan akan menjadi miliknya suatu hari nanti. Kata netizen lagi, Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuknya.

Dalam pada itu, ada segelintir netizen menasihatkan Bella supaya ‘move on’ dan tidak lagi meneruskan apa-apa perhubungan dengan bekas suaminya itu.

Baru-baru ini h4ngat diperkatakan apabila Bella dan Aliff Aziz dikatakan kembali bersama apabila kedua mereka memuat naik foto bersama di Insta Story.

Bella berkongsikan foto mesranya sedang mer4ngkul tangan seorang lelaki dipercayai bekas suaminya yang berada di tempat pemandu. Lebih menguatkan spekulasi itu, Aliff turut memuat naik foto memperlihatkan Bella di belakangnya.

 

Sumber : Rotikaya

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Saya Tertanya, Adakah Aku Akan Merasakan Kebahagiaan?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*