“No Such Things Like Setia On Man” – Betty Banafe N4fi Lelaki Orang Yang Setia

Rasanya umum mengetahui bahawa pelakon Betty Banafe sudah pun bercerai dengan suaminya, Bruce Dargus pada tahun lepas selepas 7 Tahun berkahwin. Sepanjang perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Julia Claire Dargus dan Bruce Dean Dargus.

Kredit foto: IG

Baru-baru ini, pelakon wanita itu berkongsi pendapat mengenai kesetiaan seorang lelaki. Betty berpendapat fitrah lelaki langsung tidak sama dengan wanita menerusi entri di laman Instagramnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Setiakah seorang lelaki? Apa kata wanita… eemmphh lanjutan boleh di tomton di tonton.com , dalam wanita hari ini , isnin 12pm. 13 january 2020. What can i say they are no such things like SETIA on man. Fitrah lelaki langsung tidak sama dengan wanita. Carilah lelaki yang berakhlak dan bertanggungjawab. Keikhlasan adalah fondemental perhubungan. Kalau nak sayang., letak Allah dulu baru dia. Kerana lelaki ciptaan Allah yang sering berubah ubah hatinya. Teras hubungan yang berpanjangan adalah saling memaafi, memahami pemikiran masing masing, menghormati pandangan dan bertoleransi. Love Betty Banafe

A post shared by Betty Banafe (@bettybanafe) on

“What can I say they are no such things like SETIA on man. Fitrah lelaki langsung tidak sama dengan wanita.

“Carilah lelaki yang berakhlak dan bertanggungjawab. Keikhlasan adalah fundemental perhubungan. Kalau nak sayang, letak Allah dulu baru dia. Kerana lelaki ciptaan Allah yang sering berubah ubah hatinya,” tulis Betty.

Kredit foto: IG

Selain itu, pelakon berbakat besar ini juga berkongsi pendapatnya mengenai teras hubungan yang berpanjangan. 

“Teras hubungan yang berpanjangan adalah saling memaafi, memahami pemikiran masing masing, menghorm4ti pandangan dan bertoleransi,” tulisnya lagi.

Beberapa komen peminat pada entri tersebut juga nyata bersetuju dengan pendapat yang dilemparkan oleh Betty.

Apa pula pendapat korang?

 

Sumber:Cari

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“No Such Things Like Setia On Man” – Betty Banafe N4fi Lelaki Orang Yang Setia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*