“Alah suami pun sweet angkatkan dress Kak Lina p0m p0m”- Netizen

Alhamdulillah Elly Mazlin atau lebih mesra dengan pangilan kak lina pom pom selamat di ijab kalbu semalam di Dewan merdeka world trade centre dengan jejaka pilihannya yang sebelum ini di rahsiakan wajah bakal suaminya. Ramai peminat teruja kali pertama Elly Mazlin ded4hkan wajah suaminya di majlis berinai, rata rata peminat memuji pas4ngan ini ternyata sama cantik sama padan. Abang awan nano pun hensem kan.

Kak lina yang selamat di ijab kalbul semalam terus melangsungkan majlis repsesi terus dengan bertemakan malam di pagar bintang romantik sangat. Kak lina mengenakan busana warna light purple sangat cantik kak lina pom pom semalam. Berseri seri terserlah kebahagian di wajahnya alhamdulillah.

Banyak gambar kak lina di kongsikan rakan artis dan ramai yang mengucapkan tahniah dan doa untuk pas4ngan ini. Melalui perkongsian dari pereka deco dan planner Kak lina di ruangan instagramnya dia berkongsi satu video aksi sweet suami kak lina, wah nampak ikhlas manis je raut wajah suami kak lina kan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live Update Venue 🌹 Dewan Merdeka World Trade Centre, Kuala Lumpur @worldtradecentrekualalumpur FB🌹 Worldtradecentrekualalumpur Deco & Planner by Reka Teemor🌹 @rekateemor Dress kakaklina by jimmy couture🌹 @jimmycouture Dress sefhia by 🌹 @epul_senitravision Tuxedo Mohamad Azlan by senitra🌹 @epul_senitravision Live Feed 🌹 CST PRODUCTION @cstproduction Emcee 🌹 @zulinaziz PR Media 🌹 @sakirinaca90 Make-up 🌹 @annacjmakeover_oficial Hair-do 🌹 @gebrielpadan Photographer 🌹 @faridismproduction Videographer🌹 @faridismproduction @blastphere_ventures Doorgifts🌹 @the_prettypastel Wedding cake by Mad About Cake🌹 @madaboutcake_official Hand Bouquet 🌹 @mad.about.bunga Deco Hantaran Lelaki dan Perempuan🌹 @rekateemor Earrings n Accesories 🌹 @jimmycouture Performance🌹 @akimahmad @nizamlaksamana3011 @gmiescreen @intansarafina Aris Ariwatan Bridesmaid🌹 @nad.zainal @jasmineashraff @fashasandha @azzaelite @intansarafina @lindabeego @ritrud727 @farahdhiya_fd Dress Bridesmaid by Adam Rashid 🌹 @adam.r_lamaison Make-up Bridesmaid🌹 @gebrielpadan @erwannymakeover @appless81 Sound, Lights & LED : Urbandjz Event Solution🌹 @deejay_jeevan Photobooth 🌹 @raaiq.booth #NikahAzlanEllyMazlein #wtckl

A post shared by FAIZ & MUMTAZ (@rekateemor) on

Sweetnya, tak perlu bride maid dah. Suami yang tolong jaga isteri supaya tak terpijak dress. Romantik dan caring abang awan nano Kak Lina. Semoga Kak Lina sentiasa bahagia dengan kehidupan barunya. Netizen juga sempat memuji sikap suaminya di ruangan komen.

” alah suami pun sweet angkatkan dress kak lina pom pom ” – netizen

Selain dari pengantin yang cantik sweet, bridemaid pun menjadi perhatian apabila semua cantik cantik mengalah pengantin dah. Ada yang cakap Rita Rudaini paling jelita, betul ke? Jom tengok video di bawah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The beautiful bridemaids of the night …. Love the line up … . #nikahazlanellymazlein

A post shared by Cat Ross (@catrionabrianross) on

Video ini di kongsikan oleh catrionabrianross di ruangan instagramnya. Rata rata netizen memuji semua cantik cantik dan paling cantik Rita Rudaini. Catriona membalas Rita adalah ketua bridemaids untuk majlis tersebut.

Alhamdulillah 2 majlis semalam berlangsung dengan selamat, walaupun 2 majlis satu malam Kak Lina nampak sangat cantik bersama suami tercinta. Semoga mahligai cinta Kak lina pom pom kekal sehingga ke syurga. Di dalam temubual bersama kak lina, dia ada berkongsi perasaan gembiranya dan berharap suaminya itu setia padanya, mungkin harapan kak lina kali ini tinggi kerana tidak mahu di luk4kan lagi.

Sumber : Informasiviral

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Alah suami pun sweet angkatkan dress Kak Lina p0m p0m”- Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*