Sajat kongsi video menangiis, ciuum Kaabah… masih berpakaian wan1ta – “Aku seorang pend0sa, Ya Allah… maafkan aku”

 

SEPERTI tidak endah dengan kec4man masyarakat, usahawan kosmetik Nur Sajat tetap berkongsi foto dan video dia sedang mengerjakan ibadah umrah di Tanah Suci Makkah dengan mengenakan jubah wan1ta dan bertudung.

Kali ini menerusi video yang dimuat naik di Instastory pada Khamis, Sajat dilihat sedang menang1s ketika menciuum Kaabah.

VIDEO:

Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman turut berkongsi beberapa foto dia berpakaian wan1ta berwarna hitam dan merah jambu.

Antara foto terbaharu yang dikongsikan Sajat.

Menerusi kapsyen yang ditulis, Sajat memohon keampunan Allah atas segala d0sa yang dilakukannya. 

“Ampunkan aku Ya Allah. Aku seorang pend0sa. Ya Allah… maafkan aku… aku bersujud padaMu Ya Allah,” tulisnya.

Bagaimanapun, Sajat tetap memilih untuk menutup ruang komen kerana b1mbang terus menerima kec4man netizen.

Dalam pada itu, difahamkan Sajat sudah kembali ke Malaysia dan tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada kira-kira pukul 5 pagi, Khamis.

 

Ampunkan aku Ya Allah. Aku seorang pend0sa. Ya Allah… maafkan aku… aku bersujud padaMu Ya Allah. NUR SAJAT USAHAWAN KOSMETIK

Salah seorang kenalan yang turut mengikuti rombongan Sajat ke Makkah bagaimanapun enggan membuka mvlut mengenainya.

“Buat masa sekarang saya tidak boleh komen apa-apa sama ada dia dah balik atau belum. Beri dia ruang dan sedikit masa lagi… dia akan buat kenyataan dan jumpa media. 

“InsyaAllah dalam masa terdekat sekitar minggu depan,” katanya kepada mStar.

Sebelum ini, Sajat ada memuat naik status mengatakan dia masih dalam keadaan tenang sepanjang berada di Makkah walaupun menerima kec4man hebat.

Selain itu, Sajat juga ada berkongsi video pendek dia melakukan amal jariah dengan bersedekah makanan kepada masyarakat sekitar.

Sajat dilihat sedang bersedekah kepada orang ramai.

Isuu Sajat dilihat berpakaian seperti wan1ta ketika mengerjakan ibadah tersebut mengvndang kec4man netizen sejak minggu lalu.

Tindakannya itu ternyata mengvndang kemar4han netizen yang rata-ratanya menyifatkan ia sesuatu pengh1naan yang dibuat terh4dap agama Islam.

Sumber: Mstar

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Sajat kongsi video menangiis, ciuum Kaabah… masih berpakaian wan1ta – “Aku seorang pend0sa, Ya Allah… maafkan aku”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*