Dig3lar pasangan pipit sama pipit, Fasha dan Aidil Aziz balas komen netizen – “Semoga datuk tak hadiahkan madu untuk datin!”

 

PERKONGSIAN aktiviti pelakon Fasha Sandha bersama suami, Aidil Aziz dan anak-anak di Instagram sentiasa menjadi perhatian netizen.

Meskipun ramai netizen yang suka melihat kebahagian mereka namun ada juga individu yang meninggalkan komen negat1f meny1ndir pasangan itu.

Individu yang menggunakan akaun bernama Datin Aliah Mohd Nor itu mengatakan pasangan itu secocok dan disamakan dengan pipit yang bermaksud orang yang tidak mempunyai pangkat atau darjat.

Fasha dan Aidil membalas komen individu tersebut.

Bagaimanapun Fasha, 36, membalas dengan cara baik dan meminta individu tersebut tidak membandingkan taraf seseorang itu.

“Tak perlu nak cakap pipit ke enggang ke datin. Kita manusia sama sahaja… sebab nanti datin masuk kvbur pun tak bawa title datin tu.

“Hanya amalan datin saja yang datin bawa. Terima kasih atas komen yang bijak di pagi hari yang indah.

 

Alang-alang nak f4ke, letak sekali Hajah, Doktor, Datin Aliah. AIDIL AZIZ PELAKON

“Semoga datin sihat selalu dan dilindungiNya. Semoga datuk selalu sayangkan datin dan tak hadiahkan madu untuk datin,” kata Fasha.

Rata-rata netizen turut meluahkan rasa kur4ng senang dengan komen individu tersebut yang dianggap b1adab.

Dalam pada itu, suami Fasha yang juga pelakon Aidil Aziz turut membalas komen dengan meny1ndir individu tersebut.

Keluarga bahagia Fasha dan Aidil.

“Alang-alang nak f4ke, letak sekali Hajah, Doktor, Datin Aliah,” tulis Aidil.

Fasha dan Aidil mendirikan rumah tangga pada 30 Mac tahun lalu dan aktres itu dipercayai kini sedang hamil anak pertama mereka.

Sebelum ini Fasha pernah berkahwin dan mempunyai dua orang anak, Putra Rayfal Ramli, 7, dan Putri Raysha Jemyma, 5.

Sumber: Mstar

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Dig3lar pasangan pipit sama pipit, Fasha dan Aidil Aziz balas komen netizen – “Semoga datuk tak hadiahkan madu untuk datin!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*