Sejurus selesai pengk3bumian Ashraf, bapa 4rwah memberi kata ucapan yang amat sayu kepada BCL

Ucapan ayah kepada Allahy4rham Ashraf Sinclair, Mohamed Anthony John Sinclair sejurus berakhir peng3bumian anaknya itu benar-benar menyentuh hati, lapor portal Kompas.

Mewakili keluarganya, Mohammed berterima kasih kepada semua yang hadir memberi penghormatan terakhir kepada anaknya.

Dalam ucapan yang sama, Mohammed turut merakamkan penghargaan buat menantunya, BCL yang pernah membina kehidupan sebagai isteri kepada Allahy4rham Ashraf.

“Terima kasih buat kalian semua yang hadir, begitu banyak orang di sini. Bunga (BCL) terima kasih telah mencintai anak saya,” ucap ayah Ashraf disambut dengan esakan Bunga.

"Bunga, terima kasih kerana mencintai anak saya" - Bapa Ashraf SinclairBunga Citra Lestari ditenteramkan oleh keluarga dan rakan-rakannya. – Gambar Kompas

Sebelum ucapan Mohammed, suasana pilu menyelubungi Tanah Perkvbvran San Diego Hills, Karawangan, Jawa Barat saat jen4zah Allahyarham Ashraf disem4dikan.

Tangisan anak tunggal Allahy4rham Ashraf hasil perkahwinan dengan Bunga, Noah Aidan Sinclair turut meruntun hati kaum keluarga dan rakan-rakan yang menghadiri majlis peng3bumian aktor berusia 40 tahun itu.

Ashraf menghembuskan nafas terakhir pada awal pagi Selasa akibat ser4ngan jantung. Pemergian Ashraf ke negeri abadi mengejutkan seluruh peminat seni Malaysia dan Indonesia.

 

Sumber : astro awani

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak! 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Sejurus selesai pengk3bumian Ashraf, bapa 4rwah memberi kata ucapan yang amat sayu kepada BCL"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*