“Somb0ng banget ya kamu!” – Netizen Indo Kec4m Syahrini Sebab Pakai Kasut DaIam Rumah BCL Waktu Pergi TahIil

Beberapa rakan artis dilihat hadir di kediaman Bunga Citra Lestari ketika majlis t4hlil buat Ashraf Sinclair sejak hari pertama lagi.

Antara yang dilihat hadir adalah Afgan, Baim Wong, Judika, Marcell dan penyanyi Syahrini. Masing-masing cuba memberi kata-kata sokongan untuk Bunga yang masih sugul selepas pemergian suami tercinta.

Kena kec4m netizen Indonesia

Bagaimanapun, kehadiran Syahrini ke majlis t4hlil itu menimbulkan tanda tanya dan si1ndiran daripada netizen di sana. Penyanyi itu dilihat berpakaian serba hitam ketika hadir di kediaman Bunga namun sesuatu benda yang lain dikatakan mendapat perhatian netizen.

Menurut Sosok, ramai peminat mempertik4ikan adab Syahrini yang tidak membuka kasut tingginya ketika berada di kediaman Bunga. Kata mereka, tetamu semua duduk di lantai untuk membaca Yasin tetap dikot0ri pula oleh kasut Syahrini yang tidak dibuka ketika berada di dalam rumah itu.

Bahkan tuan rumah iaitu Bunga sendiri pun tidak memakai kasut dan tetamu lain juga dilihat berkaki ayam. So, bila Syahrini tak buka kasut tinggi dia tu memang laju je mata netizen nampak.

“Kok sempet foto ya”

Ketika melawat Bunga dan menghadiri majlis t4hlil itu, Syahrini sempat update Instagram story sewaktu berada di sana. Salah satunya menunjukkan keadaan ketika dia berpelvkan dan memberi semangat kepada Bunga.

Ada juga gambar lain yang membuatkan netizen si1ndir Syahrini sebab sempat nak ambil gambar walhal katanya ‘turut berduk4’. Maksud mereka, privasi sepatutnya dijaga untuk menghorm4ti Bunga yang masih bersedih atas kem4tian suaminya.

Semoga Bunga diberi kekuatan di hari mendatang tanpa Ashraf di sisi…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : LobakMerah

 

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Somb0ng banget ya kamu!” – Netizen Indo Kec4m Syahrini Sebab Pakai Kasut DaIam Rumah BCL Waktu Pergi TahIil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*