“Tvnding Jari Kat Isteri Bila Ada Mas4lah.” Tak Sangka Kalini Nellisa Adik Noor Nabila Pula Buka Mul0t Isu P3rpisahan Sharnaaz Dan Isterinya

Kes perp1sahan pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila semakin rvmit dan memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya, Noor Nabila Mohd Noor.

Jelas Sharnaaz, tindakannya itu adalah kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi yang sedang hangat diperkatakan mengenai rumah tangganya.

Selain itu, dia tetap ingin mencuba untuk menyelesaikan isu antaranya dengan isteri dengan baik tanpa sebarang prbalahan. Susulan kes tersebut, adik kepada Nabila iaitu Nellisa Mohd Noor dilihat memuat naik status berbaur sindiran yang menimbulkan persoalan kepada siapa agaknya kata-kata itu ditujukan?

Agak pedas juga kata-kata yang dimuat naik mengenai layanan seorang suami kepada isteri. Si suami jangan hanya tahu menunding jari dan mencari kes4lahan isteri sahaja.

Adakah status itu berkaitan dengan isu panas melibatkan kakaknya yang sedang hangat diperkatakan ketika ini?

 

Sumber:IG Nellisa

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Tvnding Jari Kat Isteri Bila Ada Mas4lah.” Tak Sangka Kalini Nellisa Adik Noor Nabila Pula Buka Mul0t Isu P3rpisahan Sharnaaz Dan Isterinya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*