Baru Nikah 4 Bulan, Isteri Tersayang Pergi Secara Tiba2 Bersama Zvriat Pertama

Siapa yang tidak gembira apabila disatukan dengan kekasih hati dalam ikatan yang sah sebagai suami isteri. Pastinya kebahagian yang diharapkan adalah sehingga ke akhir hayat.

Namun, pertemuan dan p3rpisahan adalah ketentuan daripada Allah S.W.T. Boleh sahaja kita diuji dengan pem3rgian insan tersayang ketika baru  mengecapi nikmat kebahagian dalam perkahwinan.

Menerusi satu perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Twitter dikenali sebagai Muhammad Syahir, dia telah memuat naik satu video perjalanan hidupnya bersama isteri.

Walau bagaimanapun, ketika usia perkahwinan baru mencecah 4 bulan, isterinya m3ninggal dunia. Lebih sed1h lagi, anak dalam kandungan isterinya turut tidak dapat diselamatkan kerana masih diawal kandungan.

Syahir memberitahu bahawa allahyarham isterinya telah menghembuskan nafas yang terakhir pada 5 Mac yang lepas berpunca daripada j4ngkitan kuman pada tonsil serta menghidap k4nser d4rah.

Anak dalam kandungan isterinya juga tidak dapat diselamatkan dan meninggal dunia sehari sebelum allahyarham isteri Syahir meninggal dunia.

 

Sehubungan dengan itu, menerusi perkongsian yang begitu menyentuh hati daripada Syahir, rata-rata warganet telah menzahirkan ucapan t4kziah buatnya.

Mereka juga tumpang bersed1h dan mendoakan agar lelaki itu tabah dan bersabar dengan dvgaan hebat daripada Allah S.W.T. Semoga isteri dan anaknya ditempatkan di syurga. Inn Shaa Allah.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : ssyyhhrr via noteuntkawk

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Baru Nikah 4 Bulan, Isteri Tersayang Pergi Secara Tiba2 Bersama Zvriat Pertama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*