“Akak Ni Hina Lagi Da1f, Minta Maaf Atas Kemarahan Korang” – Noorkhiriah

Pelakon Noorkhiriah memohon maaf kepada warganet selepas dih3mtam t3ruk kerana mempromosikan dan mengajak orang ramai menyertai program usrah.

Menerusi kemas kini terbarunya di laman sosial Instagram (IG), Noorkhiriah berkata majlis ilmu tersebut sudah pun dibatalkan dan meminta maaf sekiranya mencetus kem4rahan orang lain.

Noorkhiriah juga mengakui kesilapan kerana menjawab komen netizen dengan meninggalkan tanda pagar #Allahada sehingga menimbulkan salah faham.

“Kelas batal pun diknon…Akak buat @usrah2jannah malam ni…Simpan marah tu jangan cepat jump into conclusions.

Mungkin silap Akak jawab #Allahada lebih kurang camtulah akak balas dan mungkin pembacaan kalian lain dan Akak tak baca komen yang mengh3ntam sebab tak nak meng3ruhkan lagi keadaan.

Akak ni h1na lagi da1f, minta maaf atas kemarahan korang..yang panggil akak #p1g #b3bai #b0doh, Akak maafkan korang… #Allahada,” tulisnya.

Noorkhiriah sebelum ini telah memuat naik posting mempromosikan majlis usrah di sebuah masjid di Damansara.

Dia telah memuat naik poster usrah berkenaan yang dijadualkan berlangsung di Kota Damansara malam semalam (Isnin), 16 Mac.

Promosi itu bagaimanapun menimbulkan situasi tidak selesa kepada warganet dan mend4kwa Noorkhiriah seperti tidak mengendahkan amaran dikeluarkan kerajaan supaya menangguhkan perhimpunan membabitkan orang ramai (mass gathering).

Posting tersebut bagaimanapun sudah dipadam Noorkhiriah daripada IGnya

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : Gempak

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Akak Ni Hina Lagi Da1f, Minta Maaf Atas Kemarahan Korang” – Noorkhiriah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*