“Kita x bleh jumpa ayang selagi Muhyidin Yasin x bagi keluar” – Adik Ini Luah Rindu Kekasih Selepas Terlalu Lama Ku4rantin

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sudahpun memasuki 11 hari, so far hari-hari anda bagaimana, okay ke? PKP juga bermaksud anda tidak boleh keluar berjumpa dengan yang tersayang, membuatkan perasaan rindu kepada si kekasih semakin menebal dan menular di dalam hati.

Itulah yang terjadi kepada adik kita ini, Arif Syahmi yang rindukan kekasihnya.

Dengan panggilan manja Ayang-Abiey, adik Arif Syahmi meluahkan rasa rindunya untuk bergelak ketawa semasa pulang daripada sekolah bersama kekasihnya, ‘Ayang’.

“Kita x bleh jumpa ayang selagi Muhyidin Yasin x bagi keluar”

Sambungnya lagi, adik Arif meluahkan bahawa dia juga mahu keluar untuk berjumpa dengan ‘Ayang’, namun tidak berani untuk keluar rumah selagi Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yasin tidak membenarkan rakyat untuk keluar rumah.

“Biey janji bile coronanvi1rus semua dah m4ti biey akan v4ksinkan sebanyak mungkin rindu cinta dan sayang biey yg tertangguh ke dalam ati ayang”

Di akhir ayat, adik Arif membuat janji akan membalas rindu yang tertangguh ini dengan ‘memvaksinkan rindu cinta’ kepada buah hatinya.

Post yang mendapat 21,000 sukaan dan 15,000 perkongsian ini mendapat perhatian ramai warganet yang terhibur dan juga mengecam kisah cinta suci adik Arif.

Terkesan dengan has4d de3gki netizen terhadap kisah suci cintanya, adik Arif Syahmi memuat naik dua lagi post untuk menjelaskan tindakan beliau.

Dalam Perintah Kawalan Pergerakan yang penuh dengan tekanan ini, usahlah kita berg4duh disebabkan sesuatu perkara yang kecil.

Diharapkan adik Arif Syahmi dapat berjumpa dengan kekasih hatinya selepas tamat tempoh PKP ini. Amin.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : LobakMerah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Kita x bleh jumpa ayang selagi Muhyidin Yasin x bagi keluar” – Adik Ini Luah Rindu Kekasih Selepas Terlalu Lama Ku4rantin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*