” H1na Netizen Bod0h Lembu Iq Rendah ” – Zarina Anjoulie Dedah Golongan Artis H1na Netizen?

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Zarina Anjoulie, pasti korang kenal dengan kelantangannya dalam menyuarakan pendapat berkenaan dengan isu semasa yang berlaku.

Terbaru, kita sedia maklum bahawa isu berkenaan dengan bantuan PRIHATIN yang telah dibentangkan oleh Perdana Menteri ini telah membuatkan ada segelintir golongan artis memberikan pendapat bahawa mereka juga layak menerima bantuan.

Sibuk panggil aku anj1ing” – Anjoulie

Disebabkan itu, Zarina Anjoulie sebelum ini ada buka mulut terhadap mereka ini, Anjoulie menempel4k artis-artis yang menayang kekayaan mereka tapi meminta bantuan.

Seperti yang dikatakan tadi, Zarina Anjoulie ini seorang yang lantang, pasti korang dapat perhatikan yang dia ni jenis akan berani tempelak mana-mana individu yang cuba ‘buat onar’ dengannya.

Misalnya macam isu ini, konflik mula berlaku apabila Fizo Omar cuba krit1ik dirinya. Disebabkan itu Zarina Anjoulie tampil menempelak Fizo.

Isu dah jadi semakin meleret apabila ada golongan artis yang berkomplot untuk ‘membanteras’ dirinya, ada yang cuba nak report akaun Instagram Anjoulie bahkan ada juga artis yang mencaci dirinya.

Mereka semua dikatakan ada buat satu group Whatsapp dan berita itu sampai ke tangan Anjoulie, ia dided4hkan oleh Zarina Anjoulie lagi menerusi IGTV miliknya.

Bagi Anjoulie, dia langsung tak takut dengan apa tindakan yang mereka lakukan, malah dia menyuarakan pendapat itu berdasarkan perspektif netizen (sebagai wakil) yang jauh lebih layak.

Anjoulis juga langsung tak takut dengan tindakan golongan artis tersebut yang nak saman dirinya kerana dianggap mengh4sut orang.

Katanya dia ada segala screen shoot mesej itu dan dia lebih berani untuk saman mereka.  Perbualan mereka semua dided4hkan di posting Instagram miliknya.

Pended4han Anju di IG:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaiaa is amyza adnan

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ok bring it on !

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

hi1na netizen bod0h lembu iq rendah 

Nampaknya isu sesama artis berbalah pasal kes bantuan ini dah semakin meleret, harap dapat lah diselesaikan dengan lebih baik.

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : LM/IG Zarina Anjoulie

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "” H1na Netizen Bod0h Lembu Iq Rendah ” – Zarina Anjoulie Dedah Golongan Artis H1na Netizen?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*