‘Didakwa Gambar Bog3l Terseb4r’ – Zed Zaidi Akhirnya Buka Mulut

Ketika isu bantuan untuk anak seni dibangkitkan oleh presiden Seniman, Zed Zaidi, satu lagi isu panas turut terpalit sama. Satu gambar ogel mirip pelakon drama Sembilu itu tersebar di laman sosial. Zed kemudian menjawab isu gambar yang viral berkenaan.

Menurut Zed kepada Harian Metro, dia menafikan foto tersebut adalah dirinya. Terangnya lagi, foto tersebut adalah didalangi h4ckers dan dia menganggap perkara itu adalah liku yang perlu dilalui sebagai anak seni.

Yang saya tahu, itu bukan saya. Mereka boleh buat apa saja kerana mereka adalah penggod4m atau ‘h4ckers’. Saya sudah bersiap sedia sejak sekian lama dan saya anggap ini sebagai cabaran dalam perjuangan saya untuk industri dan anak seni.

Dalam masa sekarang, apa saja yang kita cakap, orang takkan dengar. Kalau saya cakap itu bukan saya pun, orang takkan percaya.

Menurut bekas Hero Remaja 2001 itu, perkara sedemikian bukanlah asing buatnya sejak menjadi artis termasuk berdepan dengan ugvtan dan kec4man. Hal sebegitu katanya hadir untuk penambahbaikan diri.

Pada saya, ini bukan perkara baru kerana sejak awal pembabitan saya dalam industri hiburan, sudah ramai orang yang mengec4m bahkan ada yang mengvgut.

Itu semua adalah untuk kita menambahbaik diri kita. Kalau semua orang terlalu memuji, itu sudah memb0dek.

Sumber: Harian Metro

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : OHBULAN

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "‘Didakwa Gambar Bog3l Terseb4r’ – Zed Zaidi Akhirnya Buka Mulut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*