Datin Syahida Dedah kenapa Tuntutan Cer@i Dibuat Kepada Ds Aliff Syukri?

Baru-baru ini, kita dikejutkan dengan berita Dato’ Aliff Syukri yang did4kwa mend3ra anak angkatnya, Aminah Alip Shah atau Ameena sehingga pembantu rumahnya telah membuat lap0ran polis. Apa jadi eh dengan kes ni? 

Kali ini Aliff Syukri dilanda kontr0versi lagi apabila isterinya, Datin Nur Shahida did4kwa telah membuat tvntutan cer4i daripadanya di mahkamah, lapor Harian Metro.

“Berubahlah untuk tak jadi manusia angkvh & ri@k”-Datin Shahida

Perkara ini timbul setelah surat tuntutan cer4i Datin Shahida menjadi tular di media sosial. Kenyataan yang dikeluarkan datin Shahida mgkin menjadi sebab utama tuntutan berlaku. Doa yang baik2 sahaja yee.

Ketika dihubungi oleh Harian Metro, Aliff Syukri hanya membalas mesej pertanyaan wartawan dengan emoji s3dih. Perkara itu dikuatkan lagi apabila dia meluahkan rasa hatinya di Instagram.

Kesvlitan itu bukan untuk ditangisi tetapi untuk dihadapi dengan kesabaran dan ketenangan kerana cinta itu layak diperjuangkan.. tetapi tidak akan bererti apa-apa jika ia tidak pernah dihargai….

Difahamkan, pasangan ini juga gagal menemui jalan penyelesaian walaupun pihak mahkamah telah melantik Jawatankuasa Pendamai (JKP) untuk membantu mereka.

Kes penc3raian mereka juga dilaporkan akan dibicarakan di mahkamah setelah tempoh perintah kawalan pergerakan (PKP) tamat beberapa minggu lagi.

Rata-rata netizen menasihati Aliff Syukri agar muhasabah diri dan berubah ke arah yang lebih baik.

Mereka juga  dikatakan sudah beberapa bulan tidak tinggal serumah kerana Aliff Syukri dilihat sering berada di rumahnya di Pavilion resident Kuala Lumpur. Memang serius nampaknya kes ni. 

Kita doakan semoga perkara ini dapat diselesaikan dengan cara yang baik.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : LOBAK MERAH

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Datin Syahida Dedah kenapa Tuntutan Cer@i Dibuat Kepada Ds Aliff Syukri?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*