“Ped1h Dengan Segelintir Masyarakat Yang Ada Pemikiran Negatif…,” – Jasmin Hamid Sedih Ada Frontliners Dipulau Dan Dianggap Bawa Kuman

Pelakon Jasmin Hamid meluahkan kekec3waan apabila ada segelintir masyarakat bertindak memvlaukan dan menjauhi petugas barisan hadapan kerana bimbang dijangkiti virus Covid-19.

Jelasnya, wira negara ini sanggup berk0rb4n nyawa untuk negara, namun tiada ucapan terima kasih dihulurkan, sebaliknya dibalas dengan pengh1naan.

“MOHON JAGA LISAN!! .

“SUBHANALLAH… sed1h dan P3DIH dengan SEGELINTIR masyarakat yang ada pemikiran NEGATIVE terhadap FRONTLINERS yang sanggup k0rb4nkan nyawa untuk negara.

“Tak tau apa yang akan jadi pada negara tanpa WIRA-WIRA negara ini .. Dah la tak ada ucapan TERIMA KASIH, malah melemparkan kata-kata yang TAK SEPATUTNYA.

“Saya secara peribadi, ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada para WIRA-WIRA negara kerana sanggup bertarung ny4wa, berkhidmat untuk RAKYAT MALAYSIA.. KITA JAGA KITA. @mstaronlineofficial

#covid_19 #coronavirus #malaysia #allahsebaikpelindung #hebatbukan,” kongsinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MOHON JAGA LISAN!! . . SUBHANALLAH……😥😥😥 SEDIH dan PEDIH dengan SEGELINTIR masyarakat yang ada pemikiran NEGATIVE terhadap FRONTLINERS yang sanggup korbankan nyawa untuk negara.. . . Tak tau apa yang akan jadi pada negara tanpa WIRA-WIRA negara ini .. Dah la tak ada ucapan TERIMA KASIH, malah melemparkan kata-kata yang TAK SEPATUTNYA.. . . Saya secara peribadi, ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada para WIRA-WIRA negara kerana sanggup bertarung nyawa, berkhidmat untuk RAKYAT MALAYSIA.. KITA JAGA KITA.. 📷 @mstaronlineofficial . #covid_19 #coronavirus #malaysia #allahsebaikpelindung #hebatbukan

A post shared by jasminhamid (@jasminhamidjh) on

Menerusi ruang komen, seorang netizen turut menggambarkan keadaan sama berlaku di Singapura apabila kakitangan hospital dinafikan haknya menaiki pengangkutan awam oleh orang awam.

Foto : Instagram Jasmin Hamid

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : MH

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Ped1h Dengan Segelintir Masyarakat Yang Ada Pemikiran Negatif…,” – Jasmin Hamid Sedih Ada Frontliners Dipulau Dan Dianggap Bawa Kuman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*