Usia Bukan Penghalang, Sheila Mambo Sertai Misi Bantuan Sukarelawan COV1D-19

Pelakon senior, Sheila Mambo ada memuat naik beberapa keping foto di akaun Instagram miliknya.

Kongsi Sheila, dia ada menyertai misi bantuan sukarelawan kecem4san Cov1d-19 yang dianjurkan oleh Malaysian Relief Agency, baru-baru ini.

“Alhamdulillah. Hari berpeluang turun padang dgn team @mercymalaysia utk sesi agihan barang2 di ppr pasir permata, ppr Ampang, ppr wangsa maju.

“InshAllah esok kita..sambung Pada yg memerlukan bantuan sila hubungi pihak @mercymalaysia. Ya Allah permudahkan segala urusan kami..,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah.. Hari berpeluang turun padang dgn team @mercymalaysia utk sesi agihan barang2 di ppr pasir permata, ppr Ampang, ppr wangsa maju. InshAllah esok kita..sambung Pada yg memerlukan bantuan sila hubungi pihak @mercymalaysia Ya Allah permudahkan segala urusan kami..

A post shared by sheila mambo/ sheila hassan (@sheilahassan) on

Bukan itu sahaja, rata-rata peminat memuji sikap prihatin pelakon berusia 50-an itu terhadap masyarakat dan situasi semasa yang melanda negara kini.

Sekadar informasi, Malaysian Relief Agency merupakan satu perbadanan sukarelawan yang memberi bantuan keperluan asas kepada masyarakat yang terkesan dengan penul4ran wab4k Cov1d-19.

Foto: Instagram Sheila Mambo

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber: MH

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Usia Bukan Penghalang, Sheila Mambo Sertai Misi Bantuan Sukarelawan COV1D-19"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*