Jadi lelaki ‘lembut’, lakonan Que Haidar rvntun jiwa pen0nton

Que Haidar ataupon seorang pelakon yang berbakat besar turut membintangi telefilem baharu Pencipta Pegang Waktu bertemakan atau menceritakan sempena sambutan Hari Raya k0rb4n telah ‘memukau” penonton untuk menonton dan tidak berganjak dari depan televisyen malam tadi.

Nama sebenarnya, Tengku Iskhan Shah Tengku Haidar sebagai seorang pemuda kampung bernama Zakree (Zee) dengan pewatakan ‘lembut’ dan juga hebat dalam menjahit.

Watak tersebut menunjukkan Zee seorang yang mempunyai usaha yang tinggi untuk buktikan kepada abangnya iaitu Khir Rahman mengenai kejujuran yang tidak membelakangkan agama, apatah lagi bapanya (Jalil Hamid) seorang bilal di kamoung mereka

Melalui Twitter Que, ramai penonton telefilem tersebut memberi bermacam reaksi positif serta memuji lakonan hebat oleh pelakon berusia 41 tahun itu. Ada juga yang memuji pihak produksi kerana menghasilkan telefilem yang sangat bernilai untuk ditonton.

Telefilem arahan pengarah Zainorhisyam Samudin itu turut dilakonan oleh Fauziah Ahmad Daud, Puteri Balqis, Azman Hassan dan Haidin Nasir.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : Que Haidar , Twitter , TV3 via OMM

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Jadi lelaki ‘lembut’, lakonan Que Haidar rvntun jiwa pen0nton"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*