[Video]Isteri Sanggup Tinggal 4 Anak, Teman Suami Berhibur Di Pusat Hiburan.

“SAYA sanggup datang ke sini sebab nak teman suami kerana tak percayakan dia sejak saya tahu dia ada teman wanita lain di pusat hiburan ini.

“Dah tiga kali saya teman dia minum minuman ker4s sampai m4buk tetapi saya tak minum pun cuma nak rasai sendiri suasana di pusat hiburan ini,” kata wanita berusia 39 tahun.

Dia dan suaminya yang berusia 40 tahun bersama 27 individu lain yang dit4han di sebuah pusat hiburan di Kuah, Langkawi dalam serbuan bermula 2 hingga 6 pagi, hari ini.

Pasangan yang mempunyai empat anak lelaki berusia enam hingga 16 tahun dit4han poIis bersama yang lain kerana ingk4r Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Suri rumah itu berkata, disebabkan bimb4ng suaminya berf0ya-f0ya dengan wanita lain di luar pengetahuannya, dia merelakan diri walaupun tahu kesaIahan yang dilakukannya itu.

“Dulu dia tak pernah minum ar4k, tapi sejak akhir-akhir ini kerap juga, mungkin dia ada masaIah di tempat kerja tetapi saya tak pernah tanya dia.

“Hanya Allah yang tahu perasaan saya tapi nak buat macam mana saya terp4ksa,” katanya.

Wanita itu berkata, dia dan suaminya menumpang kereta rakan suaminya ketika pulang ke rumah malah empat anaknya menyangka mereka pergi bekerja.

Sementara itu, Timbalan Ketua PoIis Daerah Langkawi, Deputi Superintendan Roszemi Mat Derus berkata, operasi dilakukan sepasukan anggota dari Bahagian Si4satan Jen4yah Nark0tik, Ibu Pejabat PoIis Daerah (IPD) Langkawi berdasarkan maklumat dan r1sikan yang dilakukan.

Beliau berkata, 0perasi disertai dua pegawai dan 10 anggota yang diketuai Asisten Superintendan Meor Hishamudin Al Hafiz.

“Pasangan suami isteri itu dan 27 individu lain dik0mpaun RM1,000 kerana meIanggar PKPP.

“Ke$ disi4sat mengikut S3ksyen 3(7) PKPP 2020,” katanya.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber: harian metro

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "[Video]Isteri Sanggup Tinggal 4 Anak, Teman Suami Berhibur Di Pusat Hiburan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*