‘Dah Berzaman Aku Kena F1tnah Selama Ini’ – Izreen Azminda ‘W4rning’ Netizen Kaitkan Dirinya Dengan Intan

Rasanya sudah lama tidak mendengar kisah mengenai pelakon cantik Izreen Azminda. Setelah selamat melahirkan seorang cahaya mata sepastinya memberi sinar kebahagiaan dalam rumah tangga Izreen dan Ude Wahid.

Terbaru, Izreen menerusi Instagram peribadinya mended4hkan screenshot komen netizen yang mend@kwa pelakon wanita ini pernah mengeluarkan kenyataan Intan Salleh seolah tidak boleh lupakan bekas suaminya iaitu Ude di IG Live. Ini respon bidas Izreen Azminda terhadap kenyataan dari individu berkenaan.

Jangan sampai jadi batu api

Izreen Azminda turut memuatnaik screenshot tudvhan yang dilemparkan netizen terhadap dirinya. Kata-kata itu juga disifatkan f1tn4h dan cuba untuk melag@kan kedua pihak antara Izreen dan Intan Salleh.

Tapi Izreen kata Bonda macam tak boleh lupakan Ude masa kat live dia yang lepas.

Kenyataan dari netizen ini telah ditulis pada ruangan komen Live Instagram Intan Salleh, tempoh hari yang mend@kwa pelakon wanita itu menyifatkan Intan Salleh masih tidak dapat melupakan bekas suaminya, Ude.

Susulan itu, Izreen menerusi laman Instagramnya telah mended4hkan beberapa mesej peribadi antara dirinya dan individu tersebut yang disifatkan kenyataan itu adalah f1tnah semata.

Kalau benci pun jangan sampai nak jadi batv ap1 f1tn4h benda yang bukan-bukan ye… Awas! Aku tak penah tau nak post-post benda meng@rut ni kat IG. Dah berzaman aku kena f1tn4h selama ni aku diam je. Anak luar nikah la. Mabvk la. Amik dad@h la. Benda yang tak TERCAPAI akal aku sendiri kadang-kadang yang diwar-warkan tu. Sudah-sudah la. Semua dah ada kehidupan sendiri. Seronok jadi batv ap1 nak laga-lagakan orang. Jangan cuba-cuba ye. Lepas ni apa-apa better tanya tuan badan dulu kot rasanya. Sebelum sembur apa-apa. Sebab kadang-kadang kita tak tau ada yang sengaja nak laga-lagakan. Terima kasih.

Bila masa saya buat live?

Izreen turut menanyakan kepada individu berkenaan mengenai Instagram Live dimana dia tidak pernah membuat IG Live sejak 2 tahun lalu. Pelakon wanita ini bertegas dan memberi amaran supaya tidak membuat sebarang spekulasi hingga jatuh kepada f1tn4h.

Saya tak f1tnah tapi saya beritahu

Bagaimanapun, individu berkenaan memohon maaf dan mengakui kenyataan itu adalah bukan f1tnah tetapi dia diberitahu oleh rakannya mengenai hal demikian.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: OH BULAN

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*