“Boleh jadi anak mana-mana lelaki Asia” – Sultan Muhammad V Nafi Wajahnya Mirip Bayi

Satu demi satu kejutan dilakukan bekas isteri kepada Sultan Muhammad V, Rihana Oksana apabila dia memuat naik gambar seorang bayi berusia 5 bulan yang dikatakan mirip kepada wajah baginda.Susulan daripada pendedahan tersebut,

Daily Mail baru-baru ini berjaya mendapat komen daripada wakil istana Kelantan berhubung pendedahan terbaru bekas Ratu Cantik Moscow itu. 

“Boleh jadi anak lelaki mana-mana lelaki Asia” 

Menurut laporan media antarabangsa tersebut, baginda Sultan Kelantan katanya percaya bahawa gambar bayi lelaki bernama Ismail Leon yang didedahkan Rihana tersebut boleh jadi ‘anak lelaki dari mana-mana lelaki Asia’, menurut sumber istana.

Sultan tak rasa bayi tu ada rupa wajahnya,” kata sumber istana tersebut.

Sumber: Daily Mail

Tambah sumber terbabit, baginda juga menganggap perkahwinannya dengan Rihana merupakan satu kesa@lahan terbesar dalam hidup.

Jika sebelum ini Rihana ada mengatakan yang dia bersama baginda sultan merancang untuk mendapatkan anak dan baginda menangis kegembiraan bila mengetahui tentang kehamilan Rihana, sumber istana mengatakan bahawa ‘ia satu perkara yang meng@rut’. 

Sumber: Daily Mail

“Rihana tak ada maru@h” 

Tambah media antarabangsa itu lagi, sumber istana memberitahu yang baginda merasakan bekas isterinya itu ‘tidak bermaru@h’ selepas muncul dalam satu rakaman video 6 tahun lepas dan mengadakan hubungan s3ks dengan seorang lelaki di dalam kolam renang yang mana rancangan itu dilihat satu dunia. 

“Baginda tidak tahu apa perancangan Rihana seterusnya dan baginda terasa seperti benar-benar diti1kam dari belakang,” kata sumber istana tu lagi.

Sumber: Daily Mail

“Tak pernah bertemu wanita begitu ‘j@hat dan pend3ndam’ seperti Rihana” 

Dalam pada itu, wakil istana itu juga mendakwa baginda menganggap Rihana sebagai seorang yang pend3ndam, k3jam dan j@hat bila berbohong kepada sultan tersebut atas beberapa perkara.

“Baginda menyebut bahawa dia tidak pernah bertemu wanita begitu ‘j@hat dan p3ndendam’ seperti Rihana. 

“Sebelum ini, Rihana pernah berbohong kepada baginda mengenai resepsi perkahwinan yang sepatutnya diadakan secara kecil-kecilan bersama keluarga. Namun sebaliknya berlaku, majlis tersebut seolah-olah seperti acara hiburan besar. 

“Pernikahan ini adalah kes1lapan besar dalam kehidupan peribadi baginda yang tak seharusnya terjadi tetapi beliau mengatakan ini adalah pelajaran yang dia pelajari,” kata wakil istana tu lagi.

Sumber: Daily Mail

Tambahnya, baginda juga meminta supaya Rihana berhenti memb0dohkan diri sendiri dan berharap agar wanita itu mendapat suami baru pada masa akan datang.

“Kita semua manusia dan hanya Allah yang sempurna. 

“Baginda sudah move on dengan kehidupannya dan Rihana patut berhenti memb0dohkan diri sendiri dan move on juga serta cari suami baru yang lebih baik. 

Sumber: Daily Mail

“Baginda berkata berkahwin dengannya merupakan satu kes@lahan kerana Rihana telah membuat mas@lah besar dalam kehidupan peribadinya dengan tidak menghormati privasi dan kehendaknya.

“Kini baginda mahu memberi tumpuan kepada rakyat dan membantu orang di negerinya untuk meneruskan warisan ayahnya dan mewujudkan keluarga bahagia sendiri,” kata sumber istana.

Sultan Muhammad V dikenali di hati rakyat sebagai raja berjiwa rakyat, berhemah, rendah diri dan pandai berjenaka.

Sultan Muhammad V, yang diputerakan pada 6 Oktober 1969 di Istana Batu, Kota Bharu, Kelantan, dilantik sebagai Sultan Kelantan pada 13 September 2010.

Sejak ditabal sebagai pemerintah negeri itu, baginda sering memasuki kampung di setiap jajahan untuk mendekati rakyat terutama ketika bencana seperti banjir. Kehadiran baginda tanpa protokol ketat ada kalanya tidak disedari oleh rakyat bahawa yang membantu mereka itu adalah seorang raja.

Kisah rumah tangga pasangan diraja ini mencuri perhatian rakyat Malaysia apabila baginda dilaporkan sudah berce3rai dengan wanita warga Rusia itu. Baginda telah menjawab dakwaan ratu cantik Rusia, Rihana Oksana Petra yang baru-baru ini mendedahkan gambar cahaya matanya yang berusia 5 bulan yang dikatakan mirip wajah baginda.

Memetik sumber, New Straits Times mengesahkan pence3raian itu dimuktamadkan pada 1 Julai lalu, susulan pemfailan c3erai di Mahkamah Syariah Singapura pada 22 Julai.

Apa-apapun kita doakanlah yang terbaik buat kedua-duanya dan semoga nasib bayi terbabit terbela.

sumber: lobakmerah 

 

 

 

 

Apa Kata Anda?

1 Comment on "“Boleh jadi anak mana-mana lelaki Asia” – Sultan Muhammad V Nafi Wajahnya Mirip Bayi"

  1. Org dah tak suke.. Buat ape pun nampak jahat. Tak ape lah Rihanna.Kept it strong demi anak mu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*