Allahuakhbar,Macam Dah Tau Je! Kata Kata Akhir Abam Ini Seolah Dia Tahu Akan ‘Pergi’ Meninggalkan Kita Semua

Satu Malaysia digegarkan dengan pemergian pelawak Abam Bocey pada hari Isnin ini.

Tanpa menunjukkan tanda-tanda sak1t tervk, pelawak Abam Bocik dilap0rkan men1nggal dunia pada pagi Isnin. Berita sed1h itu disahkan oleh adik arw@h kepada Astro Gempak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @syedaliputeh 163K ACC HACKED (@aliputeh89) on

Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mohktar bin Syed Mohd Redzuan menghembvskan naf4s terakhir di kediamannya di Gombak pada pagi Isnin.

Menurut adik arw@h, Ali kepada Astro Gempak, dia dihubungi oleh isteri Abam memaklumkan abangnya tidak sedarkan diri.

Isteri Abam hubungi saya dan beritahu abang saya tidak sed4rkan d1ri. Saya bergegas ke kediaman Abam dan ya dia sudah tidak bern4fas.

Isteri Abam, Hidayah turut mengesahkan berita sed1h tersebut sambil memaklumkan suaminya itu hanya mengadu tidak sihat beberapa hari lalu.

Beberapa hari lepas dia dem4m dan mengadu sak1t kepala. Tapi bila diajak ke hospital dia tak mahu. Katanya hanya dem4m dan sak1t kepala biasa. Tapi pagi tadi saya kejutkan untuk solat Subuh, namun dia tiada tindak balas daripada dia.

ADAKAH KATA KATA ABAM BOCEY INI PETANDA?

Netizen mula meninggalkan komen pada status Abam Bocey dalam instagram. Rata menyatakan Abam seperti sudah tahu apa yang akan terjadi.

Adakah benar Abam Bocey seolah olah tahu umvr tidak panjang? Wallahualam .. Sebaiknya kita yang masih hidup, sedekahkan doa untuk arw@h.

Arw@h meninggalkan seorang anak Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey yang baru berusia 5 bulan.

Salam takziah kepada isteri dan keluarga Abam Bocey.

Edited : EE / kasiviral.kini.blog

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Allahuakhbar,Macam Dah Tau Je! Kata Kata Akhir Abam Ini Seolah Dia Tahu Akan ‘Pergi’ Meninggalkan Kita Semua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*