“Sejurus Sampai Jakarta,” Ibu Bapa Ashraf Sinclair Tak Mampu Tahan Sebak

Pemergian pelakon berd4rah kacukan, Ashraf Sinclair disebabkan ser4ngan jantvng, nyata telah mengeejutkan ramai, terutama sekali ahli keluarganya.

Menerusi satu laporan media, dimaklumkan bahawa keluarga Almarhum Ashraf Sinclair telah tiba di ruma Duka di kawasan Pejaten Barat, Jakarta.

Keluarga Ashraf sampai Jakarta

Difahamkan, keluarga Ashraf iaitu sampai dari Malaysia kira-kira pukul 1.03 waktu tempatan. Berdasarkan foto yang dikongsikan, kelihatan wajah ayah dan ibu arw4h kelihatan sugul sekali, seakan tidak percaya pemergian anak mereka.

Ibu tak dapat tahan sebak

Dengan berpakaian serba putih, dapat diperhatikan ibu Ashraf tidak mampu mengawal perasaan dan hanya menundukkan kepalanya ketika memasuki kediaman Ashraf.

Meski begitu, ayah Ashraf masih cuba mengikir sedikit senyuman kepada pihak media, namun mereka masih belum bersedia untuk ditemubual.

Ashraf atau nama sebenarnya Ashraf Daniel Mohammed Sinclair lahir di London, England pada 18 September 1979. Beliau mengahwini penyanyi Bunga Citra Lestari pada 2008. Semoga r0hnya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : CNN Indonesia / @RoseMerah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Sejurus Sampai Jakarta,” Ibu Bapa Ashraf Sinclair Tak Mampu Tahan Sebak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*