Kes Samvn: Ini Kenyataan Mengejutkan Polis Berkenaan Telefon Bimbit

Susulan perkongsian rakan man gsa sa mun di Phileo Damansara 2 (Seksyen 17) mengenai gambar seorang svspek sam un yang tercicir handphone menjadi tanda tanya apabila ada yang menda kwa gambar tersebut adalah mang sa samun dua svspek yang sama.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din turut mengesahkan telefon bimbit milik salah seorang sus pek terjatuh di lokasi kejadian semasa perge lutan berlaku, namun ia tidak diambil kembali.

“Suspek menyuruh man gsa turun dalam masa sama seorang rakannya memvkul kepalanya dengan pengunci motosikal.

“Man gsa bergelut untuk menyelamatkan diri dan sempat menen dang motosikalnya yang cuba dila rikan svspek hingga jatvh,” – jelas Mohd Zaini kepada Sinar Harian.

Menurut Mohd Zaini lagi, ada saksi melihat seorang daripada sus pek membawa par ang yang diselit di bahagian belakang badan.

Akibat sera ngan dua penyamvn itu, man gsa mengalami keced eraan di bahagian telinga, kepala, badan belakang dan mulut namun tidak alami kerugian kerana motosikalnya gagal dila rikan.

Kes disiasat di bawah Seksyen 394 Kanun Kesek saan dan siasatan lanjut masih dijalankan.

VIDEO:

Semoga pelaku dihadapkan ke muka pengadilan. Tergamak penyamun-penyamun tersebut memyamun kenderaan orang nak mencari rezeki. Nasib tak tetinggal  telefon. Masak la hang sat lagi kena kutip

Sumber: oiviral, Video: Maluu Apa Bosku Official

 

 

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Kes Samvn: Ini Kenyataan Mengejutkan Polis Berkenaan Telefon Bimbit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*