Lahir pada Tanggal 18, Ashraf Sinclair bertemu Pencipta di tanggal 18 juga

Pemergian allahy4rham Ashraf Sinclair pada awal pagi tadi waktu tempatan sememangnya memberikan kesan kepada semua pihak. Tarikh 18 Februari 2020 menjadi satu kisah p3dih buat Bunga Citra Lestari serta keluarga besarnya ekoran pemergian suami yang amat mengeejut.

Mninggal dunia pada awal pagi tadi

Men1nggal dun1a disebabkan ser4ngan jantvng, Ashraf yang dilahirkan pada 18 September 1979 baru sahaja genap 5 bulan menyambut hari lahirnya yang ke-40 pada tahun lepas di tarikh yang sama iaitu tanggal ke 18.

Genap 40 tahun ketika september

Kebetulan tersebut semestinya menambah hiba kepada ahli keluarga yang lain kerana Ashraf berada dalam keadaan sihat dan tidak langsung menunjukkan sebarang sak1t kerana mengamalkan gaya hidup yang sihat. Namun, ianya bukan kebetulan tapi dah ditetapkan diluh mahfuz sejak azali lagi. Setiap org telah ditetapkan kem4tiannya bila dan mcm mana. Allahu. Bersediakah kita dan cukupkah amalan kita utk dibawa ke sana. Sama2 lah kita muhasabah diri Dan insaf. m4ti tu pasti.

Selamat dikebum1kan

Jen4zah allahy4rham Ashraf Sinclair sudah selamat dimakamkan di San Deigo Hills, Jakarta kira-kira jam 4 petang waktu tempatan. Kelihatan wajah sugul isteri serta ahi keluarganya yang nyata berasa berat untuk berpisah dengan aktor kacak tersebut buat selamanya.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja ya.

Sumber: Instagram / rimbabara.my

 

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Lahir pada Tanggal 18, Ashraf Sinclair bertemu Pencipta di tanggal 18 juga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*