“Benda Baik Tu Hangpa Ikutlah, Benda Yang Tak Baik Tu Toksah Ambik…” – Dato Rizalman

Bekas pereka fesyen terkemuka negara, Datuk Rizalman Ibrahim pastinya gembira kerana pengikut beliau di Instagram sudah hampir mencecah sejuta orang.

Dalam satu entri di Instagramnya, Datuk Rizalman ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pengikutnya sejak awal lagi.

“Tak patut sangat la kan kalau aku tak ucap terima kasih kat hangpa semua followers aku sejak dari mula-mula dulu sampai la ni dok tak jemu2 mengadap IG aku / diari kehidupan aku yang penuh dengan peristiwa suka, duka, maneh, pait dan segala mak nenek lagi.

IG jugak merupakan satu platform untuk kita membuat kebaikkan dan sebaliknya. Bayangkan segala kebaikan di kongsi bersama jumlah silaturahim yg terjalin sesama kita dalam @rizalman71,” tulis Rizalman dalam loghat utara.

Tambahnya, apa yang baik yang dikongsinya bolehlah diikut oleh sesiapa yang mahu mengikutinya, dan apa yang tidak baik, jangan diambil menjadi tauladan.

“Aku pun tak sempurna juga. Macam hangpa jugaklah. Jadinya, di ambang ini, aku nak share lah sedikit rezeki dengan hangpa beberapa deretan hadiah untuk diberikan secara percuma!

“Hadiah-hadiah menarik seperti bekalan #tneeq, #riayan, #rihijab, #rimushaf, #ritwilly, #riloyang , #ricandle dan beberapa lagi akan di berikan sbagai lambang silaturahim kita penduduk di RIZALMAN71.

Tambah Rizalman, hadiah-hadiah tersebut adalah sebagai perkongsian rezeki di antara beliau dan pengikut-pengikutnya di Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tak patot sangat la kan kalau aku tak ucap terimakaseh kat hangpa semua followers2 aku sejak dari mula2 dulu sampai la ni dok tak jemu2 mengadap IG aku/ diari kehidupan aku yg penoh dengan peristiwa2 suka,duka,maneh, pait dan segala mak nenek lagi. IG jugak merupakan satu platform untuk kita membuat kebaikkan dan sebaliknya. Bayangkan segala kebaikkan di kongsi bersama jumlah silaturahim yg terjalin sesama kita dalam @rizalman71 . Apa benda baik yg aku buat, hangpa ikot lah… benda yang tak baik tu, toksah amek buat teladan…aku pon tak sempurna juga.. macam hangpa jugaklah. Jadinya, di ambang ini, aku nak share lah sedikit rezeki dgn hangpa beberapa deretan hadiah untuk diberikan secara percuma! Hadiah2 menarik seperti bekalan #tneeq , #riayan , #rihijab , #rimushaf , #ritwilly , #riloyang , #ricandle dan beberapa lagi akan di berikan sebagai lambang silaturahim kita penduduk di RIZALMAN71 . . . .Apa yang anda perlu buat,taip tiga perkataan yg sebaik mungkin menggambarkan IG @rizalman71 Jumlah pemenang akan aku tentukan bergantung pada kualiti komen2 di bawah 👇🏻 Sila lakukan sekarang sebelom cecahnya bilangan 1,000,000 follower dan secara ototmatik pertandingan ini tertutop.

A post shared by rizalman71 (@rizalman71) on

Pada 21 Februari lalu, Datuk Rizalman mengumumkan persaraannya sebagai pereka fesyen pada pertunjukan fesyen terakhirnya di Istana Budaya.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber : Gempak

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "“Benda Baik Tu Hangpa Ikutlah, Benda Yang Tak Baik Tu Toksah Ambik…” – Dato Rizalman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*