Tak Perlukan Lelaki, Fatin Afeefa Tak Minat Nak Kahwin

Berdepan keg4galan dalam rumah tangga sebelum ini, pelakon kontroversi Fatin Afeefa berkata dia tidak berminat untuk berkahwin buat masa ini kerana baginya perkahwinan memerluk4n pengorb4nan.

Meskipun perlu memikul tanggungjawab ber4t sebagai ibu tungg4l kepada dua cahaya mata, namun Fatin berkata dia gembira dengan kehidupannya itu kerana dapat memberi perhatian pada anak dan kerjaya.

“Buat masa ini, saya tak berminat mahu mendirikan rumah tangga. Saya gembira dengan kehidupan hari ini kerana dapat fokus kepada kerja dan keluarga. Sekiranya berkahwin semula, saya kena fikir soal keperluan suami, makan minum dan kelengk4pan. Jadi, buat masa ini, saya gembira hidup sendiri.

“Ramai peminat menyuruh saya berkahwin, tetapi saya tak akan berkahwin untuk memuaskan hati orang. Jika bahagia tidak mengapa. Kalau merana, saya juga yang tanggung n4nti. Jadi, tak perlulah saya mengikut kehendak sesiapa,” katanya kepada BH Online.

Kehidupannya kini sudah lengkap dengan kehadiran sepasang cahaya mata, Adam Aisy Arrian dan Ivy Herra Sophia, Fatin enggan menamb4hkan sak1t kepala dikurniakan zur1at sekiranya berkahwin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿

A post shared by A F E E F A 🌙 (@fatinafeefa) on

Bagaimanapun, Fatin berkata dia mungkan akan memikirkan semula hal kahwin apabila usia menc3cah usia 35 tahun. Jelasnya lagi, dia tidak perlukan insan bernama lelaki dalam hidup dan tanpa lelaki dia tetap boleh hidup mewah.

“Prinsip hidup, tak perlu fikir apa orang nak cakap. Saya tak tidak perlukan lelaki dalam hidup. Walau tanpa kehadiran lelaki sekali pun, saya masih mampu menikm4ti kemew4han dengan cara tersendiri.

“Jangan dek4ti saya kerana tak suka orang mendek4ti. Jika ada yang mengatakan saya ‘high maintenance’, saya tidak suruh pun orang jaga saya.

“Saya hidup mewah sebab saya bekerja. Saya mempunyai beberapa kontr4k jangka masa panjang, jadi apa alasan tidak mampu pakai apa yang ingin dipakai? Saya mampu dan saya tak perlukan lelaki tanggung saya,” katanya.

Fatin pernah mendirikan rumah tangga dengan pelakon Juv4na, Adam Shahz pada 2013, sebelum berpis4h kira-kira empat tahun lalu.

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Tube Viral

Jom Like Page Kami Juga di Facebook Tube Viral Press

Sumber:ROTIKAYA

 

Apa Kata Anda?

Be the first to comment on "Tak Perlukan Lelaki, Fatin Afeefa Tak Minat Nak Kahwin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*